Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Papa Roach lansează două piese noi: "Born for Greatness" şi "Periscope" - AUDIO

Papa Roach a lansat două noi piese, "Born for Greatness" şi "Periscope". Ambele sunt preluate de pe viitorul album, "Crooked Teeth". Acesta debutează pe 19 mai, atât digital cât şi fizic. Va exista o versiune standard, cu 10 piese şi una deluxe cu 3 melodii bonus şi 16 piese cântate live la Filmore Detroit.

Publicat

pe

Papa Roach Periscope single
Papa Roach Periscope single

"Periscope" este un featuring cu Skylar Grey, o melodie mai blândă decât precedentele single-uri Papa Roach. Skylar Grey e cunoscută pentru colaborările cu rapperi celebri, printre care şi Puff Daddy sau Eminem. Noua melodie este mai mult baladă pop decât rock, practic neavând chitară, ci făcând uz de sample-uri şi o voce mai "cuminte" a vocalului Jacoby. Celălalt release nou, "Born for Greatness" revine la clasicul nu metal cu influenţe rap pe care Papa Roach îl cântă de ani buni.

Surprinde această melodie printr-o secţiune ce aminteşte de colaborările lui Skrillex cu Korn. E vorba despre un mixaj de chitară cu beat dubstep, care generează un drop ideal pentru refren. Formaţia a împlinit recent 17 ani de la lansarea primului album, "Infest", ocazie cu care grupul a mâncat gândaci în faţa camerei. Astfel s-a dorit realizarea unei mişcări de awareness pentru foametea din ţările sărace.

Noul album a fost scris şi înregistrat într-un studio din zona North Hollywood. "Crooked Teeth" a fost produs de către Nicholas "RAS" Furlong şi "Colin Brittain". Totuşi piesa "Born for Greatness" a avut producător separat, pe Javon Evigan, cunoscut pentru colaborarea cu Maroon 5 şi Demi Lovato sau Jason Derulo. Jacoby Shaddix a recunoscut că s-a apropiat de latura rap pe acest disc, la cererea fanilor.

Comentează

Trending