Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Noul single Incubus, "Glitterbomb" e mixat şi produs de Skrillex, ca şi viitorul album

Aflam la începutul anului că Incubus se află în studio cu Skrillex şi credeam că e vorba doar de o colaborare pe un single. Am văzut şi imagini din studio şi am aflat apoi că Skrillex a fost de fapt producătorul şi cel care a mixat noul album "8". Un prim rezultat al influenţei sale este resimţit pe noul single, "Glitterbomb".
Incubus coperta album 8

Incubus coperta album 8

Se pare că faimosul DJ a ştiut cum să mixeze materialul încât să scoată vocea lui Brandon Boyd în evidenţă, dând puţin mai încet chitările din fundal. Numele de "8" ales pentru album este unul potrivit, acesta fiind al optulea LP al trupei. Primul single de pe material a fost bifat deja, "Nimble Bastard" fiind bine primit de public. "Glitterbomb" e o piesă puţin mai lentă, cu câteva interludii interesante şi are un crescendo excelent spre final, care evidenţiază calitatea toboşarului şi basistului.

În 2017 Incubus sărbătoreşte 20 de ani de la debutul primului album, iar pe 21 aprilie "8" ar trebui să vadă lumina zilei. Următorul single va fi "State of the Art", sosind pe 31 martie, urmat de "Undefeated" pe 7 aprilie. Primul mare turneu american al grupului din 2015 încoace va aduce şi cântări live ale single-urilor proaspete. Vor fi susţinuţi în turneu de Jimmy Eat World şi Judah & the Lion.

Glitterbomb se poate asculta pe Spotify.

Skrillex şi Incubus vor împărţi scena pe 3 aprilie, în cadrul WELCOME! Acesta este un concert caritabil, organizat în Los Angeles, la Staples Center. Toate noutăţile trupei nu pot decât să bucure fanii, pentru că formaţia vine după 6 ani de pauză, în care soarta sa părea incertă. Şi asta mai ales penmtu că solistul începuse o carieră solo prin 2013.

Citește mai multe despre Incubus
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua melodie Blink 182, "Parking Lot"; Debutează cu o ediţie nouă a albumului "California"

Blink 182 au găsit o cale să rămâne relevanţi, lansând o nouă melodie, dar şi re-editând albumul "California". Noua melodie...

Închide