Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Mastodon prezintă "Andromeda", al treilea single de pe viitorul album - AUDIO

Metaliştii de la Mastodon au prezentat "Andromeda", al treilea single de pe noul album. Discul se lansează pe 31 martie, iar primele single-uri au fost "Sultan's Curse" şi "Show Yourself", cu o abordare mai lentă decât ne-au obişnuit muzicienii americani.
Mastodon single Andromeda

Mastodon single Andromeda

Urmărește-ne pe

"Andromeda" în schimb aduce un BPM crescut, riff-uri heavy şi o îmbinare a talentelor celor doi solişti. Avem parte atât de versuri "ţipate" nervos, dar şi de o recitare mai ritmică, ce duce cu gândul la Therion poate. Ultimul single, "Show Yourself" a fost poate cea mai comercială melodie a trupei, mai apropiată de Queens of the Stone Age decât de Mastodon.

Simplitatea era cheia acolo, cu un mesaj livrat imediat spre public şi fără intro. În noua melodie regăsim interludii, crescendo-uri şi coborâşuri, dar şi solo-uri de bas şi chitară. Sub bagheta producătorului Brendan O'Brien a luat naştere noul LP, succesorul lui "Once More Round the Sun" din 2014. Imediat după lansare trupa porneşte un turneu cu 30 de concerte, împreună cu Eagles of Death Metal şi Russian Circles.

Formaţia a anunţat şi versiuni speciale ale noului album, "Emperor of Sand". Astfel pe lângă lansarea digitală şi CD vom vedea şi un vinil dublu de 180 de grame, într-o husă specială şi un "jacket" pe care fanii îl pot colora. Şi nu oricum, ci cu nişte creioane speciale marca Mastodon. Artworkul acestui material a fost creat de către Alan Brown, cunoscut ca Medusawolf.

Noul disc analizează concepte precum timpul, efemeritatea şi mortalitatea.  Cancerul a fost de asemenea citat ca inspiraţie de membrii grupului.

Citește mai multe despre mastodon
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ellie Goulding și Hurts, pe lista noilor nume confirmate la UNTOLD 2017

Ellie Goulding și Hurts se află pe lista ultimelor confirmări la UNTOLD Festival 2017, alături de MØ, R City, Tinie...

Închide