Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Marilyn Manson postează un nou teaser, ce indică data de 19 iunie pentru lansarea albumului "Say10"

Marilyn Manson îşi continuă teaserele pentru viitorul album "Say10", care era aşteptat în primă fază de Valentine's Day. Data de 14 februarie a trecut şi nu am văzut nici urmă de album sau single nou. După o absenţă de pe reţelele de socialializare, Manson a revenit în această săptămână cu un scurt teaser video.
Marilyn Manson

Marilyn Manson (foto: Lindsay Usich)

E un indiciu criptic postat pe Instagram şi care pare să prezinte o cruce cu două bare orizontale, aprinsă pe un deal. Filmarea are un aer horror, fiind realizată noaptea şi ar putea anticipa un viitor videoclip. Pe lângă postarea clipului, artistul a scris şi "6:19: A venit momentul". Asta înseamnă fie că albumul se lansează pe 19 iunie, fie e un nou teaser misterios.

Există fani care cred totuşi că de fapt "6:19" e o referinţă la versurile melodiei "If I Was Your Vampire" din 2007. Versurile sunt astfel: "6:19 and I know I’m ready / Drive me off the mountain / You’ll burn, I’ll eat your ashes / The impossible wheels seducing / Our corpse". Manson are şi foarte multe aluzii la Biblie în versurile sale, deci "6:19" ar putea fi de fapt versete.

Capitolul 6, versetul 19 face referire la "ziua 14 din prima lună, când copiii din captivitate au ţinut Paştele". Asta ar indica un debut pe 14 ianuarie 2018, ceea ce ar fi bizar de vreme ce albumul "Say10" produs de Tyler Bates e gata. O altă traducere a acelor versete indică data de 21 aprilie.

Nimic nu e sigur în acest moment, poate doar faptul ca Manson va face din acest disc o declaraţie anti Trump. Cei care au ascultat primele melodii compară materialul cu "Antichrist Superstar".

Citește mai multe despre Marilyn Manson
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Zdob și Zdub a lansat piesa "Ursul" - AUDIO

Zdob și Zdub a lansat o piesă nouă, intitulată "Ursul". Cu această melodie, trupa întâmpină primăvara.

Închide