Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Linkin Park lansează melodia "Battle Symphony", confirmând trecerea completă la pop

Odată cu lansarea piesei "Heavy", Linkin Park a oferit indicii că trece într-o nouă epocă, una pop. Noua direcţie e confirmată şi de single-ul proaspăt lansat, "Battle Symphony". El precede albumul "One More Light", aşteptat să sosească pe 19 mai.
Single Linkin Park Battle Symphony

Single Linkin Park Battle Symphony

Urmărește-ne pe

"Battle Symphony" invită la comparaţii cu hituri pop actuale, precum melodii ale lui Ed Sheeran sau Coldplay. Vocea lui Chester Bennington nu mai resimte anii de ţipete la refrenuri de pe "Meteora" şi îşi permite triluri melodioase aici. Single-ul este despre creştere şi evoluţie, maturizare şi dorinţa de a aparţine unui grup, chiar dacă eşti diferit.

Am primit şi un lyric video, plin de peisaje împădurite şi tomnatice. Dacă piesa "Heavy" a primit imediat un remix şi o reinterpretare care o făceau să sune mai... heavy, e greu să credem că acest single va mai putea fi transformat. Asta nici măcar dacă se dublează tempo-ul. Mike Shinoda, una dintre forţele creative de la Linkin Park a avut următoarele de spus despre noul album:

Unul dintre motivele pentru care am ales "Heavy" drept primul single este faptul că el reprezintă miezul sunetului albumului. Nu e un scenariu în care tot albumul sună într-un anumit fel şi single-ul sună diferit. Aşa sună albumul. Am dorit să debutăm cu această melodie, astfel încât toată lumea să îşi dea seama în ce direcţie mergem.

La "One More Light" se lucrează din 2015, acesta fiind LP-ul cu numărul 7 de la Linkin Park. Abordarea promite să fie una pozitivă şi optimistă, judecând după faptul că vom vedea o copertă de album cu 6 copii care se joacă în ocean.

Citește mai multe despre Linkin Park
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Depeche Mode lansează albumul "Spirit", synth-rock nervos cu tematică politică

Depeche Mode a lansat astăzi albumul "Spirit", după o aşteptare de aproape jumătate de an din partea fanilor. Precedat de...

Închide