Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Lana del Rey anunţă titlul noului său album "Lust For Life" şi oferă un teaser video

Lana del Rey a anunţat titlul noului său album, "Lust For Life", oferind şi un teaser video pentru acesta. Primul single de pe noul LP este "Love", lansat cu câteva săptămâni în urmă şi apreciat de fani. Artista a oferit şi detalii despre conceptul din spatele noilor melodii.

Publicat

pe

Lana Del Rey teaser Lust For Life
Lana Del Rey teaser Lust For Life

Nu avem încă o dată de lansare pentru "Lust For Life", care coincide ca denumire cu cel mai mare hit al lui Iggy Pop de altfel. Au trecut 2 ani de la ultimul album al Lanei, "Honeymoon", care a sosit la doar un an după "Ultraviolence". Dacă primul single, "Love" a avut o tematică retro şi SF în acelaşi timp, ei bine discul cel nou va fi bazat pe vrăjitorie.

Traierul de 2 minute şi 20 de secunde pare luat direct dintr-un sezon al serialului "American Horror Story". Lana apare ca o hologramă sau o fantomă şi priveşte Los Angeles-ul de sus. Cu o coafură schimbată şi o rochie neagră, tânăra compozitoare pluteşte în universul propriu. Invocă şi o reţetă de licoare vrăjitorească şi apoi face farmece şi meditează.

Iată ce spune Lana în acest trailer:

În fiecare dimineaţă am luxul de a mă întreba "oare ce să gătesc pentru copii azi”? Ceva condimentat? Ceva puţin amar, dar până la urma dulce? Sau să îmi iau o zi liberă şi să dau focul mai încet, să îmi rezerv un moment pentru a îmi transmite dragostea către ei în eter. Uneori, doar faptul că ai inima pură şi intenţii bune, dar şi dezvăluirea lor e cea mai bună contribuţie pe care un artist o poate avea.

Reprezentanta de vază a indie pop-ului a indicat recent că va colabora din nou cu The Weeknd pe noul disc. Lana Del Rey a apărut şi pe 2 melodii ale rapperului de pe ultimul său album, "Starboy". Ce e cert e că "Lust For Life" e fructul a 15 luni de compoziţie şi au fost citate influenţe de la Shangri-Las şi Joan Baez. Peisajul politic din SUA va avea de asemenea o influenţă.

PUBLICITATE
Comentează

Trending