Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Kasabian prezintă un teaser pentru viitorul videoclip, ce va include actori britanici celebri

Cu albumul nou Kasabian gata de luna trecută, urmează lansarea de single-uri şi ni se pregăteşte şi un videoclip nou. Clipul a fost filmat pe 3 martie şi azi vedem un teaser al său, postat de trupă pe Facebook. Doi actori britanici celebri apar în material şi anume Noel Fielding, dar şi Stephen Graham. Pe acesta din urmă l-am văzut alături de Tom Hardy în serialul HBO Taboo.
Teaser videoclip Kasabian 2017 Stephen Graham

Teaser videoclip Kasabian 2017 Stephen Graham

Videoclipul cel nou Kasabian e asociat single-ului principal de pe albumul cel nou. Nu cunoaştem povestea clipului, dar am văzut membrii formaţiei îmbrăcaţi în uniforme ce par de la ospiciu şi aflându-se într-o sală de sport. Vedem şi un cadru cu o asistentă şi Stephen Graham ni se prezintă cu o cicatrice pe frunte şi cu un aer de bad boy.

Tom Meighan, liderul trupei ar fi avut o cădere nervoasă la filmări şi nu ştim dacă asta face parte din scenariu sau era doar o glumă a lui Noel Fielding la making of. Noel este un comedian britanic, cunoscut pentru câteva seriale cu succes în UK, precum "Never Mind the Buzzcocks" sau "The Mighty Boosh".

Kasabian împlineşte 20 de ani în 2017 şi îi aniversează cu al şaselea album de studio. Discul a fost inspirat de artişti ca Nirvana, Bruce Springsteen, David Bowie şi în mod bizar antrenorul Claudio Ranieri. Menţionarea antrenorului lui Leicester City nu e întâmplătoare, echipa oraşului de unde se trage Kasabian luând titlul în Premier League anul trecut, spre bucuria muzicienilor.

LP-ul nu are încă un titlu sau dată de lansare. Kasabian ne-au vizitat în 2015, cu ocazia lui Summer Well la domeniul Ştirbey din Buftea.

Citește mai multe despre Kasabian
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Psihedelia - 3 zile de culoare, dans și magie

Delia a susținut 3 zile de show PSIHEDELIA la Sala Palatului. Toate spectacolele s-au desfasurat cu sala ocupată la capacitate...

Închide