Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Iggy Azalea lansează melodia "Can't Lose", o colaborare cu Lil Uzi Vert

Iggy Azalea a lansat o nouă piesă, "Can't Lose", extrasă de pe viitorul album, "Digital Distortion". Artista rap australiană a colaborat la acest single cu Lil Uzi Vert şi a dezvăluit detalii despre viitorul său material discografic.

Publicat

pe

Coperta single Iggy Azalea Lil Uzi Vert Can't Lose
Coperta single Iggy Azalea Lil Uzi Vert Can't Lose │ FOTO: www.facebook.com

Iggy a promis că va mai prezenta publicului câteva melodii de pe viitorul album de-a lungul lunii martie. Deocamdată "Can't Lose" ajunge pe mixtape-ul Def Jam, cunoscut ca "Direct Deposit 2". Acest lucru l-a nemulţumit pe Lil Uzi Vert. Acesta a scris pe Twitter că Def Jam nu a primit permisiunea sa pentru a lansa melodia. Între timp Iggy a făcut cunoscut motivul pentru care a tot amânat lansarea noului album.

"Multiple schimbări personale" au fost citate ca motiv şi o nouă direcţie creativă. Cântăreaţa declara într-un interviu acordat toamna trecută că despărţirea de logodnicul Nick Young a întârziat lansarea LP-ului. Pur şi simply Iggy Azalea nu dorea ca toată lumea să o întrebe despre relaţia terminată de-a lungul turneului de promovare. Ocupându-şi timpul până la debutul pieselor, artista a devenit parte a juriului X Factor, ediţia din Australia.

A trecut un an de la ultima melodie lansată de blonda din Sydney, "Team". Se pare că acel single a avut în spate 12 persoane, care au compus şi produs aceasta creaţie hip-hop. "Digital Distortion" va fi al doilea album de studio al tinerei de 26 de ani, care a fost numită de fani "adevărata regină a hip-hop-ului".

Melodia "Can't Lose' poate fi ascultată pe Spotify sau Apple Music.

Trending