Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Holograf susține concertul "Vedere de la Costinești" la Sala Palatului, dar și în țară

Holograf va prezenta concertul "Vedere de la Costinești" atât publicului din București, cât și fanilor din țară. Pe 20 martie, trupa va cânta la Sala Palatului, urmând să concerteze apoi la Constanța, Craiova, Brașov și Iași.

Publicat

pe

Holograf
Holograf

Spectacolul "Vedere de la Costinești" va include hituri din diverse perioade de activitate Holograf, de la anii de început, când cântau “Singurătatea astronautului YX57”, până la cel mai recent hit, “Deschide-mi inima”, lansat în urmă cu doar câteva luni.

Timp de două ore, publicul va retrăi, alături de Holograf, experiența unor vacanțe prelungite la mare, cu cântări la chitară și plete în vânt, cu declarații de dragoste la malul mării, dar și momentele rebele de rock masculin, ca în hitul “Știu cine sunt”. Toate etapele și influențele muzicii Holograf vor fi prezente în concertul “Vedere de la Costinești”, din care nu vor lipsi piesele cele mai iubite de fani, precum “Să nu-mi iei niciodată dragostea”, “Umbre pe cer”, “Dincolo de nori”, “Cât de departe”, “Nu mai e timp” etc. De asemenea, în premieră pentru audiența de la Sala Palatului, pe 20 martie va fi lansată o nouă piesă Holograf.

“Ne-am hotărât să facem acest spectacol pentru că pentru noi, Costineștiul înseamnă mai mult decât o simplă stațiune la mare. E locul în care petreceam, la începutul carierei noastre, chiar și câte 100 de zile pe an. Stăteam acolo toată vara și cântam, ne prindea dimineața cântând la chitară și compunând pe plajă. Bineînțeles că, pe lângă cântat, aveam tot felul de activitatati, cum ar fi campionatele de fotbal… Costineștiul reprezintă verile noastre de altă dată”, își amintesc membrii formației Holograf.

Date turneu național "Vedere de la Costinești" - Holograf:

  • Constanța, Casa de Cultură a Sindicatelor, 26 martie, ora 20:00.
  • Craiova, Sala Polivalentă, 29 martie, ora 20:00.
  • Brașov, Sala Sporturilor, 31 martie, ora 20:00.
  • Iași, Sala Sporturilor, 4 aprilie, ora 20:00.

Ținând mereu pasul cu schimbarea, muzica trupei Holograf rămâne mereu în actualitate, publicul lor bucurându-se în aceeași măsură atât de melodiile de început, cât și de piese mai recente.

PUBLICITATE
Comentează

Trending