Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Goldfrapp prezintă piesa "Ocean", cu sintetizatoare old school şi sound visător - AUDIO

După un single, un videoclip oficial şi două remixuri, Goldfrapp revine cu noua melodie "Ocean". Extrasă de pe viitorul album, "Silver Eye", piesa este plină de sintetizatoare old school şi are un sunet visător.
Single Goldfrapp Ocean

Single Goldfrapp Ocean

Urmărește-ne pe

"Ocean" este al doilea single de pe albumul cel nou, care va debuta pe 31 martie. Aceasta este ultima melodie de pe LP şi ea revine la o abordare mai electronică, întâlnită pe materialele mai vechi ale trupei. Astfel, aduce mai mult cu "Black Chery" din 2003, decât cu "Tales of Us" din 2013. Cu un interludiu excelent la mijlocul piesei şi o voce hipnotică a lui Alison Goldfrapp, piesa creşte anticipaţia pentru "Silver Eye".

Alison a avut următoarele de spus despre acest release într-un interviu cu Billboard.com:

Am vrut să readucem sintetizatoarele în acualitate. Ne-a plăcut "Tales of Us" foarte mult, dar am considerat potrivit să introducem sintetizatoare şi un sunet mai dur, poate, ceva în stil "Supernature" sau "Black Cherry".

Totuşi eram conştienţi că nu trebuie să ne repetăm. Doream să facem ceva mai minimalist decât pe acele albume. Ne-a luat ceva să pornim la drum cu "Silver Eye", atât ca fundal sonor, cât şi compoziţie. E întotdeauna nevoie de 3 luni pentru a ne scoate din sistem toate porcăriile şi pentru a obţine ceva ce ne place.

Piesa "Ocean" a fost creată de duo-ul londonez într-o dimineaţă şi se bazează mult pe improvizaţie. Totul a pornit de la un sample de tobe, iar Alison a fost într-o stare de spirit negativă, când a făcut înregistrarea. Prima dublă vocală a fost păstrată, pentru că atmosfera nu a mai putut fi reconstituită ulterior.

Trupa a promis că va mai cânta din melodiile de pe album în cadrul turneului britanic ce debutează pe 20 martie.

Citește mai multe despre Goldfrapp
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rezident Ex lansează albumul "Audio Doping" - DATE TURNEU

Rezident Ex lansează luna aceasta albumul "Audio Doping". Discul va fi promovat în cadrul unui turneu național, ce va cuprinde...

Închide