Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Andra - "Aievea"
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Goldfrapp lansează două remixuri ale piesei "Anymore", primul single de pe albumul nou

Goldfrapp pregăteşte un nou album, după 4 ani de pauză şi a lansat luna trecută primul single, "Anymore". Acum duo-ul britanic prezintă şi două remixuri pentru această piesă, realizate în colaborare cu Joe Goddard şi Danny Dove. Pe ambele le puteţi asculta mai jos.
Coperta single Goldfrapp Anymore remix Danny Dove

Coperta single Goldfrapp Anymore remix Danny Dove

Noul album al trupei se numeşte "Silver Eye" şi va debuta pe 31 martie. Va include 10 melodii şi este materialul discografic cu numărul 7 al artiştilor. Primul single, "Anymore" a primit şi un videoclip original, filmat pe o insulă vulcanică , în mijlocul unor roci negre. Cât despre remixuri, cel al lui Danny Dove duce melodia spre zona house minimalist, cu accent pe sintetizatoare, loop-uri şi efecte pe voce.

Avem şi crescendo-uri clasice şi originalul se transformă într-o melodie de club. Danny Dove e cunoscut ca un nume din zona EDM şi un producător de muzică britanic, aflat în top 3000 DJ din lume. Celălalt remix, cel al lui Joe Goddard scade masiv tempo-ul şi ne duce în gama celor de la Daft Punk. Cu sintetizatoare ce amintesc de IAMX şi un vibe de Sneaker Pimps de la începutul anilor 2000, regăsim aici câteva sample-uri pe care şi Trent Reznor de la Nine Inch Nails le-ar aprecia.

Vocea lui Alison Goldfrapp devine de nerecunoscut şi beat-ul apăsat şi mecanic face din acest remix o melodie ideală de şofat. Joe Goddard este membru al formaţiei Hot Chip, unde este vocal şi se ocupa şi de percuţie şi sintetizator. Albumul "Silver Eye" propune o privire asupra transformărilor umane, dar şi ale naturii. Piesa "Become the One" spre exemplu este inspirată de documentarul din 2015 "My Transgender Summer Camp".

Alison explorează ideea sexualităţii umane şi a genurilor multiple. Artista se va ocupa în totalitate de aspectul vizual al noului material, de la artwork la fotografii şi videoclipuri.

Citește mai multe despre Alison GoldfrappGoldfrapp
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noi confirmări la AWAKE Festival: Modestep (live), Irie Maffia

Modestep (live) și Irie Maffia, alături de Axel Thesleff, Alternosfera, Kiscsillag și Șuie Paparude sunt cele mai recente nume incluse...

Închide