Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Ellie Goulding și Hurts, pe lista noilor nume confirmate la UNTOLD 2017

Ellie Goulding și Hurts se află pe lista ultimelor confirmări la UNTOLD Festival 2017, alături de MØ, R City, Tinie Tempah, Example & DJ Wire și Jasmine Thompson. Cea de-a treia ediție a festivalului se va desfășura în perioada 3 - 6 august, la Cluj-Napoca.

Publicat

pe

Ellie Goulding și Hurts, confirmați la Untold 2017
Ellie Goulding și Hurts, confirmați la Untold 2017

7 nume noi au completat line-up-ul festivalului UNTOLD 2017. Ellie Goulding, Hurts, MØ, R City, Tinie Tempah, Example & DJ Wire și Jasmine Thompson vor urca pe scena principală a show-urilor live (MAIN STAGE LIVE ACTS). În cadrul evenimentului au fost confirmați, de asemenea, Afrojack, Armin van Buuren, Axwell^Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix si Steve Aoki.

Ellie Goulding susține primul concert în România

Ellie Goulding este una dintre cele mai apreciate artiste britanice ale valului indie-pop. Piese precum ”Lights”, "Anything Could Happen" și "Burn" au ocupat poziții fruntașe în clasamentul single-urilor din UK, intrând în playlist-urile posturilor de radio de pretutindeni. În ianuarie 2015, Ellie a lansat piesa ”Love Me like You Do”, înregistrată pentru coloana sonoră a filmului ”Fifty Shades of Grey”. Melodia a devenit hit la nivel internațional, pentru această piesă, Ellie primind prima sa nominalizare la Grammy, în categoria Best Pop Solo Performance. Ultimul album al artistei, ”Delirium”, a fost lansat în 2015. Discul a debutat pe poziția a 3-a atât în topul american Billboard 200, cât și în topul albumelor din UK.

Hurts revine în România pentru a concerta la UNTOLD 2017

Trupa Hurts a luat ființă în 2009 în Manchester la inițiativa solistului Theo Hutchcraft și producătorului Adam Anderson. La începutul anului 2010, trupa a lansat oficial primul său single „Better Than Love” și astfel au început să cânte la diferite evenimente live. Albumul de debut „Happiness” a fost lansat oficial pe data de 3 septembrie 2010 și conține un duet cu cântăreața australiancă Kylie Minogue. Discul a intrat în majoritatea topurilor de specialitate și a înregistrat vânzări de peste 1 milion de unități. În luna martie 2013, trupa a lansat albumul secund, intitulat „Exile”.

Hurts este una dintre cele mai captivante trupe de pe scena electro pop britanică, dovadă fiind fanii ce vin mereu în număr mare la concerte. Acest entuziasm de a vedea formația live s-a simțit și în cadrul celor 3 show-uri susținute în România. Primul concert Hurts din țara noastră a avut loc în 2011, în Fratelli, și a fost Sold Out. Cel de-al doilea s-a desfășurat pe o scenă mai mare, în cadrul festivalului Summer Well 2012. A urmat un nou concert la Romexpo, în octombrie 2013, ultimul având loc în cadrul Summer Well 2016.

Prețuri bilete la UNTOLD 2017:

  • Abonament - 4 day pass - 415, 8 lei
  • Abonament VIP - 4 day pass - 864 lei
  • Bilet pe zile (1stDay / 2nd Day / 3rd Day / 4th Day) - 216 lei

UNTOLD a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015. O altă recunoaștere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant național al industriei de marketing și comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului  2015.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 3 august 2017

UNTOLD Festival 2017

Loc
Cluj Arena
PUBLICITATE
Comentează

Trending