Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Ed Sheeran trece la rap în piesa "Eraser", cântată live prima oară la SBTV

Ed Sheeran este de neoprit şi continuă să dezvăluie melodii de pe viitorul său album. El a cântat noua piesă "Eraser" live la SBTV, cu ocazia împlinirii unui deceniu de existenţa a platformei de muzică. Melodia este inedită, pentru că e una dintre puţinele dăţi când îl auzim pe Sheeran cântând rap.
Ed Sheeran Eraser piesa live

Ed Sheeran Eraser piesa live

Evident este un rap atipic, combinat cu pop-ul acustic clasic. Suntem la doar 2 zile distanţă de lansarea albumului "Divide" al lui Ed Sheeran şi deja roşcovanul a bifat două single-uri pe locul întâi în top 100 UK, Australia şi Germania. Artistul a cântat la Brit Awards 2017 recent şi ne-a prezentat şi un cover după melodia "Touch" a formaţiei Little Mix.

Britanicul a amintit în cadrul numărului său de la SBTV că au trecut 7 ani de când prezenta pe această platformă melodia "You Need Me, I Don't Need You" . "Eraser" este o piesă mai personală, care combină chitara acustică cu rap-ul şi exprima regretele artistului. Sheeran cântă despre "viaţa sa privată făcută publică" şi exprima faputl că ar dori să facă pace cu vărul său mai mare.

Probabil cel mai amuzant şi inedit vers e cel în care artistul pop cântă despre industria muzicală ce l-a obligat să arate într-un anumit fel. Asta deşi el preferă mâncarea prăjită la cină. Nu e foarte clar dacă vom mai auzi alte track-uri rap pe "Divide" sau dacă aceasta a fost o excepţie. Tânărul de 26 de ani s-a mai apropiat de zona hip hop. El a combinat pop-ul cu rap-ul şi pe melodii ca "Take it Back", "Sing" sau "U.N.I", dovedind că are "flow" la fel de bun ca alţi rapperi britanici.

În această lună Ed Sheeran se pregăteşte de turneu, care debutează pe data de 17 martie şi îl va aduce în America de Sud şi de Nord, dar şi prin diferite zone ale Europei.

Citește mai multe despre Ed Sheeran
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua melodie a lui Kanye West, "Bed Yeezy Season 5", baladă electro de 17 minute - AUDIO

Kanye West nu s-a ferit să se implice în lumea modei şi cu ocazia lui New York Fashion Week artistul...

Închide