Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Diego el Cigala promite să ofere la Sala Palatului un regal al celor mai iubite hituri

Diego el Cigala va concerta pe 9 mai la Sala Palatului din București. Muzicianul a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare primul său concert în România, mărturisind că are de gând să dăruiască publicului un regal al celor mai iubite hituri ale sale.

Publicat

pe

Diego el Cigala
Diego el Cigala

Spectacolul „Indestructible”, care va fi prezentat de artistul spaniol în fața publicului bucureștean va reprezenta, așadar, o colecție a pieselor care i-au adus lui Diego el Cigala faima mondială, dar și admirația fanilor din România. Între acestea nu va lipsi „Lagrimas Negras”, piesa de pe albumul cu același nume, pentru care cântărețul a primit primul său Latin Grammy. „Indestructible” este totodată și titlul celui mai recent album al lui Diego el Cigala și al turneului mondial cu care artistul a ajuns pe marile scene din America de Nord și Europa.

Criticii muzicali și fanii lui Cigala din Statele Unite nu au putut să nu observe legătura dintre titlul acestui ultim album și un episod dureros din viața artistului. Chiar în momentul când se pregătea să plece în turneul nord-american de promovare a albumului „Indestructible”, Cigala a primit vestea ca mama sa, Aurora, cu care avea o legătura foarte strânsă, a murit. Cântărețul nu și-a anulat, însă, turneul, ci a susținut spectacol după spectacol în zeci de orașe americane.

„Viața îți dă uneori astfel de lovituri, care însă au rolul de a ne forma într-un anume fel. Când se întâmplă astfel de lucruri eu îmi găsesc alinarea în muzică. Pentru mine acesta este singurul mod în are pot sa trec peste orice greutate”, spune Cigala.

Diego el Cigala a concentrat toate aceste experiente de viață în muzica sa, care a devenit nu numai un refugiu pentru artist, ci și o punte către publicul său.

„Este îndrăzneț și neobosit, un artist cu A mare!” spune compozitorul și pianistul afro-cubanez, câștigator al premiului Grammy, Gonzalo Rubalcaba.

„Diego și-a creat propriul său gen muzical”, observa Anthony González, reprezentant al Sony Music Latin. „Este un romantic, iar această trăsătura este parte importantă a abilității sale de a stabili conexiuni, nu numai muzicale, ci și emoționale, cu publicul.”

„Indestructibilul” Cigala va cânta și în concertul de la București piese de pe ultimul său album, care, într-un mod surprinzator pentru fanii săi, este un tribut adus genului salsa clasic.

Așa cum el însuși a mărturisit, Diego el Cigala așteaptă cu nerăbdare să împărtășească publicului românesc bucuria ritmurilor muzicii latine, într-un spectacol care îi va surprinde cu siguranță și pe cei mai loiali fani ai săi.

„Nu am cântat niciodată același lucru la fel de două ori”, spune Cigala.

Bilete Concert Diego el Cigala la Sala Palatului

  • VIP - 250 lei
  • Categoria I - 200 lei
  • Categoria II - 150 lei
  • Categoria III - 90 lei

Promoție: În perioada 1-8 martie, Vreau Bilet pune în vânzare “biletul cu inimioară”. Cei care vor cumpăra bilete online în aceasta perioada la concertele organizate de Vreau Bilet: Lita Ford (14 martie), Diego el Cigala (9 mai) și George Dalaras (5 mai), vor primi 20% reducere din prețul lor întreg.

Comentează

Trending