Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Delia a interpretat în premieră un fragment din piesa "Verde Împărat" - LIVE VIDEO

Delia a prezentat publicului un fragment dintr-o piesă nouă, intitulată "Verde Împărat". Melodia a fost compusă chiar de către Delia, artista interpretând-o live la voce, pian și flaut.
Delia interpretând live piesa ”Verde Împărat”

Delia interpretând live piesa ”Verde Împărat”

Delia a surprins publicul în această dimineață înterpretând live un pasaj dintr-o piesă nouă, compusă chiar de ea. Melodia se numește "Verde Împărat" și oferă fanilor oportunitatea de a o vedea într-o ipostază nouă, de muzician, și nu doar de cântăreață pop. "Verde Împărat" este interpretată de artistă la voce, pian și flaut. Premiera live-ului a avut loc la Radio Zu, melodia integrală urmând să apară online în curând.

Delia - "Verde Împărat" - VIDEO

În perioada 4 - 6 martie, Delia va susține 3 show-uri Psihedelia la Sala Palatului. Ultimul anunțat va avea loc pe 4 martie, cu o zi înaintea celorlalte două concerte programate anterior.

"Mă bucură foarte mult faptul că am mai adăugat un show în seria Psihedelia. E o întreagă experiență care îți schimbă percepția asupra realității. Nu e nimic înfricoșător, doar un show diferit față de ce am făcut până acum. Îmi place să vin cu un produs bine gândit, cu elemente deloc comune, și, cel mai important, o producție de calitate la care muncesc cu o echipă imensă de câteva luni bune," a declarat Delia.

Prețuri bilete la concertele Psihedelia:

  • VIP - 350 lei
  • Categoria I - 190 lei
  • Categoria II - 145 lei
  • Categoria III - 120 lei
  • Categoria IV - 100 lei
  • Categoria V - 75 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Delia Matache
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul single Andra, "La refren" - AUDIO

După succesul celor trei concerte sold-out de la Sala Palatului, Andra lansează un nou single, intitulat “La refren”. Piesa este...

Închide