Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020

David Guetta lansează melodia "Light My Body Up", un featuring cu Nicki Minaj şi Lil Wayne

Celebrul DJ francez David Guetta a lansat o nouă melodie, "Light My Body Up". Single-ul este o colaborare cu Nicki Minaj şi Lil Wayne şi în curând va primi şi un videoclip. Acesta promite să fie lasciv judecând după teaserele oferite de Nicki.
Single David Guetta Nicki Minaj Lil Wayne Light My Body Up

Single David Guetta Nicki Minaj Lil Wayne Light My Body Up

Piesa vine la doar câteva zile după ce Nicki Minaj a avut şi un featuring cu Jason Derulo, pe melodia "Swalla". "Light My Body Up" o aduce pe rapperiţă într-o gamă vocală ce aminteşte de Lady Gaga mai degrabă decât de prestaţiile obişnuite hip hop ale "reginei rapului". Contribuţia lui Lil Wayne e mică, cu câteva versuri spre finalul acestui release.

Cei 3 artişti nu sunt deloc străini de colaborări, mai ales că Lil Wayne a apărut şi pe single-urile recente ale rapperiţei "No Frauds" şi "Changed It". David Guetta a avut un featuring foarte reuşit cu Sia la piesa "Titanium", dar a lucrat şi cu Nicki la 3 piese: "Where Them Girls At", "Turn Me on" şi "Hey Mama". Lil Wayne s-a intersectat cu DJ-ul francez în 2012, cu creaţia "I Can Only Imagine".

Minaj nu se fereşte să amintească în versurile noului single de disputa cu Remy Ma, în vreme ce refrenul e ceva mai vesel şi dansabil. Wayne face uz de auto tune, cântând despre ceea ce am putea numi delicat "innuendo". Aşteptăm în zilele viitoarele videoclipul lui "Light My Body Up", iar jucând după teasere Nicki Minaj va apărea în costum negru din piele.

Citește mai multe despre David GuettaLil WayneNicki Minaj
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cradle of Filth finalizează un nou album, au o mică dispută cu Kanye West

Exponenţii black metalului de început de mileniu, Cradle of Filth tocmai au finalizat înregistrările de voce pentru un nou album....

Închide