Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Cradle of Filth finalizează un nou album, au o mică dispută cu Kanye West

Exponenţii black metalului de început de mileniu, Cradle of Filth tocmai au finalizat înregistrările de voce pentru un nou album. Trupa a ajuns în atenţia presei în ultimele zile, după o înţepătură pe social media cu Kanye West.

Publicat

pe

Kanye West tricou Cradle of Filth
Kanye West tricou Cradle of Filth │ FOTO: www.facebook.com

Rapperul a apărut cu un tricou Cradle of Filth şi a fost fotografiat de paparazzi. Imediat trupa black metal britanică a reacţionat, cu o postare pe Facebook. Aceasta includea fotografia cu Kanye şi preciza că trupa nu are de gând să colaboreze cu artistul rap, din fericire. Şansele sunt mari ca muzicianul să nici nu fi auzit de Cradle, ci doar să îl încânte modelul tricoului.

În ce priveşte update-ul din studio, formaţia a finalizat trackurile vocale pentru un nou disc. Deocamdată acest material nu are un titilu, iar acum se trece la etapa de mixaj. Solista Lindsay Schoolcraft va sosi din Canada pentru a-şi înregistra propriile secţiuni. Dani Filth and co au promis şi "aranjamente corale din Cehia" pe noile melodii. E programată şi filmarea unui prim videoclip în Riga, cu Artūrs Bērziņš la cârmă.

Acesta este art directorul noului album, ocupându-se şi de artworkul LP-ului "Hammer of the Witches". Cradle of Filth ajunge la 12 release-uri astfel şi au trecut 2 ani de la ultimele piese noi ale trupei. În 2015 debuta "Hammer of Witches", după ce grupul a schimbat casa de discuri, trecând la Nuclear Blast Records.

Blackerii ne-au vizitat în 2015 ultima oară la Sala Polivalentă din Cluj şi urmează să participe la Metalhead Meeting în această vară. Vor urca pe scenă în intervalul 24-25 iunie, împreună cu Sepultura, Behemoth şi Bucovina.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri sâmbătă, 24 iunie 2017

Metalhead Meeting

Loc
Arenele Romane
Un comentariu

Trending