Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir

Noi confirmări la AWAKE Festival: Modestep (live), Irie Maffia

Modestep (live) și Irie Maffia, alături de Axel Thesleff, Alternosfera, Kiscsillag și Șuie Paparude sunt cele mai recente nume incluse în line-up-ul primei ediţii AWAKE. Festivalul se va desfășura în perioada 1-3 septembrie, pe Domeniul Teleki din Gornești (Târgu Mureș).
Irie Maffia și Modestep vin la AWAKE

Irie Maffia și Modestep vin la AWAKE

Seria confirmărilor la AWAKE continuă, după ce, în ianuarie, a fost anunțat unul dintre cele mai aşteptate show-uri ale anului: Rag’n’Bone Man - pentru prima dată în Romania, alături de Tom Odell și trupe locale și regionale.

Alături de Modestep și Irie Maffia, alte 8 nume completează programul muzical al primei ediții AWAKE: Axel Thesleff (FIN), Alternosfera (MD), Kiscsillag (HU), Șuie Paparude (RO), Gojira & Planet H (RO), DJ Sauce (RO), sZempöl Offchestra (RO), T-Boys: Goranga & Missile (RO) și DJ Shiver (RO). Aceștia se alătură artiștilor confirmați: Rag’n’Bone Man, Tom Odell, Mary PopKids, Subcarpați, Golan, Jurjak și Les Elephants Bizarres, noi nume urmând a fi anunțate în perioada următoare.

Glamping (camping VIP) la AWAKE:

Experiența de festival este cu atât mai interesantă pentru cei care aleg să campeze, iar participanții se vor putea bucura de cazare cu stil în zona de Glamping (camping VIP), cu acces la dușuri și toalete proprii.

Glamping înseamnă o oază de liniște, cu iluminare artistică pe timp de noapte ce va cuprinde un număr limitat de corturi de la Get A Room Camping echipate cu saltele gonflabile, pături, covoare, felinar și coș de gunoi. Fiecare cort are capacitate de 4 persoane și va putea fi închiriat la prețul de 1100 lei, ca opțiune pentru cei care dețin abonament de 3 zile cu camping. De asemenea, participații vor avea la dispoziție în zona de camping opțiunea de pre-pitched tent, care presupune închirierea unui cort de 2 persoane echipat cu 2 izoprene, la prețul de 200 de lei, pentru 3 nopți.

Prețuri bilete AWAKE:

  • Early Bird - 151 lei
  • Early Bird + camping - 175 lei
  • Camping - 30 lei
  • Glamping - 1100 lei
  • Pre-Pitched Tent - 200 lei

Festivalul AWAKE se desfășoară anul acesta în weekendul 1-3 septembrie și are loc într-unul dintre cele mai frumoase parcuri din zona Ardealului, respectiv Domeniul Teleki din Gornești, la doar 20 de minute de Târgu Mureș.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Irie MaffiaModestep
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Diego el Cigala promite să ofere la Sala Palatului un regal al celor mai iubite hituri

Diego el Cigala va concerta pe 9 mai la Sala Palatului din București. Muzicianul a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare...

Închide