Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Un nou concert Richard Clayderman la București, anunțat pentru 2018

După recentul concert sold out de la Sala Palatului, Richard Clayderman a programat un nou spectacol la București. Pianistul va sărbători din nou Ziua Femeii alături de publicul din România, urmând să revină la Sala Palatului pe 8 martie 2018.

Publicat

pe

Richard Clayderman alături de Orchestra Simfonică București 2017

The Prince of Romance, așa cum este cunoscut pianistul de origine franceză, este un artist foarte atașat de țara noastră, cu prilejul fiecărui concert pe care l-a susținut la noi introducând elemente de noutate și reușind să ne surprindă de fiecare dată. Astfel, de-a lungul timpului, pianistul i-a avut alături pe muzicienii Cameratei Regale, pe prim-balerina Monica Petrică și pe coregraful Răzvan Mazilu, dar și pe bine cunoscutul maestru al naiului, Gheorghe Zamfir.

Richard Clayderman a inovat muzica actuală, dând naștere unui nou stil: New Romantic. Cu o carieră impresionantă de 40 de ani, timp în care a înregistrat peste 1300 de melodii și și-a trecut în palmares peste 150 de milioane de albume vândute, 267 de discuri de aur si 70 de platină, artistul a fost denumit de Cartea Recordurilor “cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor”.

Cea mai cunoscută piesă a sa rămâne “Ballade pour Adeline”, o melodie care a încântat oameni din toată lumea și care poate fi ascultată pe coloana sonoră a multor povești de dragoste.

Prețuri bilete la concertul lui Richard Clayderman, 8 martie 2018:

Biletele pentru concertul lui Richard Clayderman se pot achiziționa la diferite categorii de pret, în funcție de apropierea față de scenă:

  • Categoria VIP – 357 de lei
  • Categoria I – 257 de lei
  • Categoria a II-a – 207  lei
  • Categoria a III-a – 147 de lei
  • Categoria a IV-a - 99 lei
Comentează

Trending