Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Ascultă noul single Celine Dion - "How Does A Moment Last Forever" (soundtrack "Beauty and the Beast") - AUDIO

Celine Dion a înregistrat o piesă originală pentru coloana sonoră a filmului "Beauty and the Beast". Melodia se numește "How Does A Moment Last Forever".
Celine Dion

Celine Dion

Celine Dion interpretează alături de Peabo Bryson și melodia originală "Beauty and the Beast", versiune lansată în 1991. Compoziția este semnată de Alan Menken și Howard Ashman, distinși cu un Oscar şi un Glob de Aur pentru ”Best Original Song” (Cea mai bună piesă originală scrisă pentru un film).

Pe noul album cu piese pentru filmul "Beauty and the Beast" sunt incluse și compoziții interpretate de Dan Stevens, Ariana Grande & John Legend, Josh Groban. Premiera noii adaptări Disney este programată pe 17 martie, dată la care filmul va putea fi urmărit și în România.

Tracklist Soundtrack "Beauty and the Beast":

 1. Alan Menken – Overture
 2. Alan Menken – Main Title: Prologue, Pt. 1
 3. Audra McDonald – Aria
 4. Alan Menken – Main Title: Prologue, Pt. 2
 5. Emma Watson, Luke Evans & Ensemble: Beauty and the Beast – Belle
 6. Kevin Kline – How Does a Moment Last Forever (Music Box)
 7. Emma Watson – Belle (Reprise)
 8. Josh Gad, Luke Evans & Ensemble: Beauty and the Beast – Gaston
 9. Ewan McGregor, Emma Thompson, Gugu Mbatha-Raw & Ian McKellen – Be Our Guest
 10. Adam Mitchell, Stanley Tucci, Ewan McGregor, Gugu Mbatha-Raw, Ian McKellen, Emma Thompson, Emma Watson, Audra McDonald & Clive Rowe – Days In the Sun
 11. Emma Watson, Dan Stevens, Ewan McGregor, Ian McKellen, Emma Thompson, Nathan Mack & Gugu Mbatha-Raw – Something There
 12. Emma Watson – How Does a Moment Last Forever (Montmartre)
 13. Emma Thompson – Beauty and the Beast
 14. Dan Stevens – Evermore
 15. Luke Evans, Josh Gad, Ensemble – Beauty and the Beast, Emma Thompson, Ian McKellen, Stanley Tucci, Nathan Mack, Gugu Mbatha-Raw & Ewan McGregor – The Mob Song
 16. Audra McDonald, Emma Thompson & Ensemble: Beauty and the Beast – Beauty and the Beast (Finale)
 17. Céline Dion – How Does a Moment Last Forever
 18. Ariana Grande & John Legend – Beauty and the Beast
 19. Josh Groban – Evermore

AUDIO: Celine Dion - "How Does A Moment Last Forever" (soundtrack "Beauty and the Beast")

La începutul anului 2016, Celine Dion a trecut prin momente extrem de dificile. Două persoane dragi din familia sa au murit de cancer. Soțul ei, René Angélil, s-a stins din viață pe 14 ianuarie, doar două zile mai târziu murind și fratele ei, Daniel.

După o perioadă în care a dorit să stea departe de ochii presei și ai publicului, Celine Dion a revenit cu un nou single, ce purta cu sine un mesaj puternic. ”Viața trebuie să continue”, ne-a spus artista canadiană prin piesa "The Show Must Go On", o reinterpretare a hitului lansat de Queen în 1991. Acest single a fost cântat live în cadrul galei Billboard Music Awards 2016, unde artista a fost premiată cu un Icon Award pentru întreaga sa carieră.

Momentul de la Billboard Music Awards a ajutat-o pe Celine Dion să-și recapete dorința și forța de a-și continua cariera muzicală. Artista a finalizat un nou album cu piese în limba franceză, intitulat ”Encore un soir”. Discul a fost lansat pe 26 august 2016 prin intermediul Columbia Records.

Citește mai multe despre Celine Dion
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bob Dylan interpretează în stil propriu melodia "Stardust", cover după Hoagy Carmichael

Bob Dylan continuă să lanseze single-uri de pe viitorul LP triplu de coveruri, "Triplicate". Cel mai nou release este un...

Închide