Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Ascultă noul single Celine Dion - "How Does A Moment Last Forever" (soundtrack "Beauty and the Beast") - AUDIO

Celine Dion a înregistrat o piesă originală pentru coloana sonoră a filmului "Beauty and the Beast". Melodia se numește "How Does A Moment Last Forever".

Publicat

pe

Celine Dion
Celine Dion │ FOTO: www.facebook.com

Celine Dion interpretează alături de Peabo Bryson și melodia originală "Beauty and the Beast", versiune lansată în 1991. Compoziția este semnată de Alan Menken și Howard Ashman, distinși cu un Oscar şi un Glob de Aur pentru ”Best Original Song” (Cea mai bună piesă originală scrisă pentru un film).

Pe noul album cu piese pentru filmul "Beauty and the Beast" sunt incluse și compoziții interpretate de Dan Stevens, Ariana Grande & John Legend, Josh Groban. Premiera noii adaptări Disney este programată pe 17 martie, dată la care filmul va putea fi urmărit și în România.

Tracklist Soundtrack "Beauty and the Beast":

 1. Alan Menken – Overture
 2. Alan Menken – Main Title: Prologue, Pt. 1
 3. Audra McDonald – Aria
 4. Alan Menken – Main Title: Prologue, Pt. 2
 5. Emma Watson, Luke Evans & Ensemble: Beauty and the Beast – Belle
 6. Kevin Kline – How Does a Moment Last Forever (Music Box)
 7. Emma Watson – Belle (Reprise)
 8. Josh Gad, Luke Evans & Ensemble: Beauty and the Beast – Gaston
 9. Ewan McGregor, Emma Thompson, Gugu Mbatha-Raw & Ian McKellen – Be Our Guest
 10. Adam Mitchell, Stanley Tucci, Ewan McGregor, Gugu Mbatha-Raw, Ian McKellen, Emma Thompson, Emma Watson, Audra McDonald & Clive Rowe – Days In the Sun
 11. Emma Watson, Dan Stevens, Ewan McGregor, Ian McKellen, Emma Thompson, Nathan Mack & Gugu Mbatha-Raw – Something There
 12. Emma Watson – How Does a Moment Last Forever (Montmartre)
 13. Emma Thompson – Beauty and the Beast
 14. Dan Stevens – Evermore
 15. Luke Evans, Josh Gad, Ensemble – Beauty and the Beast, Emma Thompson, Ian McKellen, Stanley Tucci, Nathan Mack, Gugu Mbatha-Raw & Ewan McGregor – The Mob Song
 16. Audra McDonald, Emma Thompson & Ensemble: Beauty and the Beast – Beauty and the Beast (Finale)
 17. Céline Dion – How Does a Moment Last Forever
 18. Ariana Grande & John Legend – Beauty and the Beast
 19. Josh Groban – Evermore

AUDIO: Celine Dion - "How Does A Moment Last Forever" (soundtrack "Beauty and the Beast")

La începutul anului 2016, Celine Dion a trecut prin momente extrem de dificile. Două persoane dragi din familia sa au murit de cancer. Soțul ei, René Angélil, s-a stins din viață pe 14 ianuarie, doar două zile mai târziu murind și fratele ei, Daniel.

După o perioadă în care a dorit să stea departe de ochii presei și ai publicului, Celine Dion a revenit cu un nou single, ce purta cu sine un mesaj puternic. ”Viața trebuie să continue”, ne-a spus artista canadiană prin piesa "The Show Must Go On", o reinterpretare a hitului lansat de Queen în 1991. Acest single a fost cântat live în cadrul galei Billboard Music Awards 2016, unde artista a fost premiată cu un Icon Award pentru întreaga sa carieră.

Momentul de la Billboard Music Awards a ajutat-o pe Celine Dion să-și recapete dorința și forța de a-și continua cariera muzicală. Artista a finalizat un nou album cu piese în limba franceză, intitulat ”Encore un soir”. Discul a fost lansat pe 26 august 2016 prin intermediul Columbia Records.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending