Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Becky Hill a lansat o piesă nouă - "Rude Love" - AUDIO

Becky Hill, tânăra artistă care cucerea publicul în 2014 cu piesa “Gecko (Overdrive)”, a lansat un nou single, intitulat "Rude Love".

Publicat

pe

Becky Hill
Becky Hill

Becky Hill, artistă britanică ajunsă pentru prima oară în atenția publicului în urma participării la concursul The Voice UK, a lansat o nouă piesă, intitulată "Rude Love". Melodia este produsă de MNEK și a avut premiera în cadrul rubricii ”MistaJam’s Hottest Record In the World”, fiind urcată de curând și pe canalul de YouTube al artistei.

Noul single "Rude Love" poate fi achiziționat de pe iTunes, Spotify, Deezer, Apple Music.

AUDIO: Becky Hill - "Rude Love"

Povestea lui Becky Hill îi va surprinde, poate, pe cei care au urmărit primul sezon al emisiunii The Voice UK. În 2012, pe când Becky avea 18 ani, gusturile muzicale și personalitatea sa artistică nu păreau a fi conturate. La audiții a interpretat "Ordinary People", după care au urmat "Irreplaceable" (Beyoncé), "Good Luck" (Basement Jaxx), "Seven Nation Army" (The White Stripes) și "Like a Star" (Corinne Bailey Rae). Această diversitate de stiluri nu i-a fost favorabilă în competiție, însă după semnarea contractului cu Parlophone și exersarea laturii de compozitor, Becky a reușit să încorporeze aceste influențe într-un sound de sine stătător, ce îi vine ca o mănușă.

"Nu am vrut ca muzica mea să aibă prea mult din niciun gen. Am vrut o idee a anilor '90, o idee de electro, o idee de acustic, o idee de soul și foarte puțin pop. Nu am vrut ceva care să poată fi încadrat într-o anumită categorie, pentru că eu una cred că atunci când ai o diversitate de influențe reușești să creezi ceva cu adevărat unic. Vreau să fiu un trendsetter. Cred că e visul oricărui artist să creeze ceva măreț, care să fie ascultat și peste ani. Și simt că spre asta mă îndrept", a povestit Becky Hill pentru Hunger TV

Trending