Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Beck anunţă un nou album, care se lansează în această primăvară cu un ton optimist

Sarcasticul artist Beck ne-a obişnuit cu albumele pesimiste, dar aparent viitorul disc ar fi unul ceva mai optimist. Beck a confirmat că pregăteşte un album pentru lansare în această primăvară, acesta fiind release-ul de studio cu numărul 10 pentru americanul în vârstă de 46 de ani.

Publicat

pe

Beck

Beck este un producător, cantautor şi mulţi instrumentalist respectat, care activează din 1985. Cu 12 albume la activ, artistul a început lansările de single-uri noi încă de vara trecută pentru noul material. Iniţial acesta trebuia să debuteze în toamna anului trecut, dar s-a decis amânarea sa fără vreo explicaţie pentru fani. Pe 2 iunie 2016 debuta single-ul "Wow" apoi piesa "Up All Night" a fost inclusă pe coloana sonoră a jocului FIFA 17.

De atunci nu am mai auzit mare lucru despre blondul care cântă "I'm a loser baby". Au trecut 3 ani de la ultima lansare a lui Beck, una de succes de altfel. "Morning Phase" a fost un album foarte bine primit de critici şi care a primit 3 premii Grammy în 2015. Acestea au fost pentru "Albumul anului", "Cel mai bun album rock" şi "Cel mai bine mixat album".

Cât despre noul LP, el nu are încă un nume, dar ştim că va include 10 piese, care sunt descrise ca "simple şi înălţătoare". Beck citează formaţia The Strokes ca inspiraţie pentru melodii, mai ales că a şi colaborat cu ei pentru un concert la Hyde Park în 2015. Aflăm şi că americanul a fost cât pe ce să scrie o melodie în gen "Happy" pentru Pharrell Williams, doar că ideea i-a venit lui Pharrell înainte.

Pe lângă cele două melodii menţionate mai sus, o a treia de pe album va fi "No Distraction". Temă sa este distragerea oamenilor de către telefoane şi computere şi efectele fizice şi neurologice pe care le au gadgeturile asupra noastră.

Comentează

Trending