Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Ascultă noul single New Kids On The Block, "One More Night" - AUDIO

După NSYNC, încă un boy band de anvergură revine, New Kids on the Block. Aceştia au fost chiar pionieri ai boy band-urilor în anii 80 şi revin în activitate cu single-ul "One More Night". Piesa rămâne la fel de catchy ca hiturile de pe vremea când actorul Mark Wahlberg era în componenţa trupei.
Coperta single New Kids On The Block One More Night

Coperta single New Kids On The Block One More Night

Urmărește-ne pe

După 4 ani de pauză grupul a anunţat şi un nou EP, cunoscut drept "Thankful". Acesta va conţine 5 piese şi va debuta pe 12 mai. Pentru a promova "One More Night", NKOTB au apărut la emisiunea "The Late Late show With James Corden", cu o prestaţie live reuşită. New Kids On The Block lansau ultimul album în 2013, acesta debutând pe locul 6 în Billboard 200.

În acest moment New Kids îi includ pe Donnie Wahlberg, fratele lui Mark Wahlberg, dar şi pe Joey McIntyre, Danny Wood, Jordan Knight şi Jonathan Knight.  Pe "One More Night" ei îşi armonizează vocile cu un beat foarte catchy şi cu un sound disco care pare gata să revină la modă. După debutul EP-ului din mai urmează un turneu nord american în vară, cu headlineri precum Boyz II Men şi Paula Abdul.

New Kids On The Block au debutat în 1984, bucurându-se de un deceniu de succes. În 1994 trupa părea să se destrame, dar spre surprinderea tuturor s-a reunit în 2008. Publicul a reacţionat pozitiv la reunire, primul album după 14 ani, "The Block" debutând pe locul întâi în Billboard Top Pop Albums Chart şi pe locul 2 în Billboard 200.

Unul dintre membrii de bază ai boy band-ului este Donnie Wahlberg, cunoscut mai degrabă drept actor, decât cântăreţ. Are în portofoliu filme din seria "Saw", dar şi hituri ca "The Sixth Sense" sau serialul de succes "Blue Bloods".  Printre cele mai inedite materiale ale formaţiei este un disc realizat în colaborare cu Backstreet Boys şi lansat în 2011.

Citește mai multe despre New Kids on the Block
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kasabian prezintă un teaser pentru viitorul videoclip, ce va include actori britanici celebri

Cu albumul nou Kasabian gata de luna trecută, urmează lansarea de single-uri şi ni se pregăteşte şi un videoclip nou....

Închide