Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Ascultă noua melodie a lui Chris Cornell, "The Promise", compusă pentru filmul cu acelaşi nume - AUDIO

Chris Cornell a compus o nouă melodie, numită "The Promise", pentru filmul cu acelaşi nume, care se pregăteşte să ajungă la cinema. Pelicula îi are ca staruri pe Christian Bale şi Oscar Isaac, iar Chris Cornell dezvăluie o latură melancolică şi umanitară a sa cu acest release.
Single Chris Cornell The Promise

Single Chris Cornell The Promise

Sunând mai mult ca Peter Gabriel sau Michael Bolton, Chris Cornell vine cu o melodie pe bază de chitară acustică şi voce curată. Se depărtează deci de ultimele single-uri Audioslave şi Soundgarden. Toate profiturile generate de această melodie prin iTunes şi alte surse vor fi donate în scopuri caritabile. "The Promise" este un film regizat de Terry George şi se axează pe ultimele zile ale Imperiului Otoman.

Se aduce în discuţie genocidul din Armenia, dar şi asuprirea poporului grec. Chris Cornell are o soţie cu origini greceşti, resimţind tema filmului la nivel personal. Solistul Soundgarden a avut următoarele de spus despre peliculă:

Filmul şi povestea sa sunt colegii tăi de trupă, iar melodia trebuie să respecte istoria şi personajele. "The Promise" este un omagiu pentru cei care şi-au pierdut viaţa în genocidul din Armenia, dar face referire şi la atrocităţi mai recente. Aceleaşi metode folosite în genocidul armean au apărut şi în Bosnia, Darfur, Rwanda şi acum şi în Siria, contribuind la criza globală a refugiaţilor.

Prejudecata şi rasismul încă sunt prezente la nivel global. Chiar şi în SUA avem semne, grupuri izolate bazate pe rasă şi religie. Trebuie să spunem aceste poveşti în moduri cât mai variate.

"The Promise" debutează la cinema pe 21 aprilie, iar Chris Cornell e gata să pornească într-un turneu cu Soundgarden în următoarele luni. Planuri există şi cu Audioslave, trupa reunita după 12 ani la Anti Inaugural Ball, eveniment anti inaugurare Donald Trump.

Citește mai multe despre Chris Cornell
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Goldfrapp prezintă piesa "Ocean", cu sintetizatoare old school şi sound visător - AUDIO

După un single, un videoclip oficial şi două remixuri, Goldfrapp revine cu noua melodie "Ocean". Extrasă de pe viitorul album,...

Închide