BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Ascultă noua melodie Lorde, "Liability", o baladă indie cu încărcătură emoţională - AUDIO

Lorde a lansat primul single de pe viitorul său album cu câteva zile în urmă, iar "Green Light" a fost primit cu reacţii pozitive de către fani. După acea melodie cu iz pop, artista neo zeelandeză ne oferă o baladă indie, sub forma melodiei "Liability". Cântăreaţa îşi pune sufletul pe tavă în această creaţie.
Single Lorde Liability

Single Lorde Liability

Abordarea suavă şi recitarea blajină a versurilor aduce cu Birdy, pe care o vom vedea în concert în România în acest an. Lorde ia o decizie curajoasă şi anume de a începe piesa cu 6 secunde de linişte, ca şi cum şi-ar face curaj să îşi exprime sentimentele. Cu un fundal de pian simplu, de care ar fi mulţumit şi Elton John, artista face o mărturisire despre o despărţire în acest single.

Pe numele său real Ella Yelich O'Connor, Lorde invocă chiar comparaţii cu Kate Bush în acest nou release. Aceste prime single-uri se vor regăsi pe viitorul album, "Melodrama", care debutează pe 16 iunie. "Liability" a fost coprodusă cu Jack Antonoff, iar cântăreaţa din spatele său a avut următoarele de declarat despre piesă:

Îmi place această melodie foarte mult şi simt că este foarte sinceră cu mine. Sunt chiar mândră de această compoziţie. Simt că am ajuns undeva unde nu am mai fost înainte, ceea ce e un sentiment plăcut pentru un compozitor.

E interesant pentru că am avut o revelaţie şi anume că din cauza stilului meu de viaţă şi a ceea ce fac pentru muncă, va exista un punct în care îi voi ataca pe cei din jurul meu. E ca şi cum trebuie să renunţi la puţin din intimitatea lor, sau vieţile lor vor deveni mai grele.

Lorde citează şi albumul "ANTI" al Rihannei şi piesa "Higher" ca inspiraţie. Acea melodie a făcut-o să plângă pe neo-zeelandeză, care vede "Higher" ca un soi de "talisman protector".

La frageda vârstă de 20 de ani, artista se află la albumul cu numărul 2, după succesul uriaş al lui "Pure Heroine". Au urmat melodii pentru coloana sonoră "The Hunger Games" şi 2 premii Grammy.

Citește mai multe despre Lorde
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Holograf susține concertul "Vedere de la Costinești" la Sala Palatului, dar și în țară

Holograf va prezenta concertul "Vedere de la Costinești" atât publicului din București, cât și fanilor din țară. Pe 20 martie,...

Închide