Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Ascultă noua melodie The Chainsmokers, "The One", single de pe albumul de debut al duo-ului - AUDIO

The Chainsmokers sunt consideraţi cei mai promiţători tineri din pop la ora actuală, având în scurta carieră de 5 ani 3 nominalizări la premiile Grammy. Cu câteva single-uri la activ şi două EP-uri, acest duo nu a lansat vreun album full până acum. Acesta soseşte pe 7 aprilie şi primul single promoţional e deja aici. Se numeşte "The One" şi îl puteţi asculta mai jos.
Single The Chainsmokers The One

Single The Chainsmokers The One

Urmărește-ne pe

Andrew Taggart şi Alex Pall compun The Chainsmokers, care au ajuns în atenţia publicului în 2014 prin piesa "#Selfie". Aceasta a ajuns în top 20 şi chiar top 10 în multe ţări de pe glob. Primul EP a venit în 2015 sub numele de "Bouquet", marcând şi intrarea în top 10 din Billboard Hot 100. Melodia "Don't Let Me Down" a câştigat chiar premiul Grammy pentru "cea mai bună piesă dance".

Duo-ul s-a remarcat la premiile Grammy din acest an, unde a cântat în premieră piesa "Something Just Like This", o colaborare cu Coldplay. Combinând EDM-ul cu muzica pop, producătorii americani pregătesc primul LP pentru debut luna viitoare. Numele discului este "Memories... Do Not Open" şi include colaborări cu Coldplay, Emily Warren, Louane şi Florida Georgia Line.

"The One" este chiar prima piesă de pe album, o baladă pop cu mult pian şi cu un chorus bine mixat. Andrew Taggart îşi etalează sensibilitatea prin versuri ce exprima vina legată de o relaţie eşuată. Finalul melodiei ne aduce la vibe-ul EDM obişnuit pentru acest grup versatil. The Chainsmokers şi-au confirmat prezenţa la festivalul Summerfest, care are loc la finalul lunii iunie şi începutul lui iulie în Milwaukee, SUA.

Vor împărţi scena cu Red Hot chili Peppers, Pink, Tom Petty şi Steve Miller Band.

Citește mai multe despre The Chainsmokers
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Solistul System of a Down, Serj Tankian a interpretat live o melodie celebră din Game of Thrones

Serialul fenomen "Game of Thrones" are o coloană sonoră pe măsura poveştii şi a jocului actoricesc pe care îl oferă....

Închide