Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua melodie Blink 182, "Parking Lot"; Debutează cu o ediţie nouă a albumului "California"

Blink 182 au găsit o cale să rămâne relevanţi, lansând o nouă melodie, dar şi re-editând albumul "California". Noua melodie se numeşte "Parking Lot" şi se va regăsi pe varianta Deluxe a LP-ului de anul trecut. Discul soseşte pe 19 mai.

Publicat

pe

Single Blink 182 Parking Lot
Single Blink 182 Parking Lot

11 melodii noi vor fi incluse, iar ca bonus vine şi varianta acustică a single-ului "Bored to Death". "Parking Lot" ne duce la începuturile anilor 2000, când Blink făcea senzaţie pe coloanele sonore ale filmelor "American Pie". Cu toba clasică punk a lui Travis Barker şi ritmul sacadat, Blink nu e îmbătrânit o zi ca sound de la începuturile sale.

E surprinzător cât de adolescentin sună piesa, având în vedere că vine de la un trio de bărbaţi trecuţi de 40 de ani. În "Parking Lot", noul chitarist şi vocal Matt Skiba, dar şi basistul Mark Hoppus îşi amintesc de serile de beţie pe şinele de tren. Aceste activităţi erau însoţite de concerte Naked Raygun sau Violente Femmes şi mici acte de vandalism.

Cu power chord-uri la pachet, acest single e perfect pentru a face introducerea unui album destul de heavy după standardele Blink. Pe 22 martie formaţia începe un turneu nord american, prima oprire fiind în Austrin, Texas. Ceea ce auzim acum este noul Blink 182, cel fără Tom DeLonge, cofondator şi vocal. Acesta a părăsit grupul în 2015, fiind înlocuit de Matt Skiba, inagurat pe "California".

Aşteptaţi-vă la numeroase "imuri de skateri" printre cele 11 melodii noi, un obicei deja pentru punkerii americani.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Blink-182 a lansat primul său single după reunire, "Edging"

La doar două zile după anunţul că s-a reunit în formula originală, Blink-182 a lansat un nou single, "Edging". Reperul punk-pop este acum în formula completă, cu Mark Hoppus, Tom DeLonge şi Travis Barker, pentru prima dată după un deceniu.

Publicat

pe

Coperta single Blink 182 Edging
Coperta single Blink 182 Edging │ FOTO: Blink 182

Melodia "Edging" este doar începutul acestei reuniuni, care va include şi un turneu şi un nou album. Piesa se găseşte acum pe toate reţelele de streaming şi va primi în curând un videoclip regizat de către Cole Bennet. Noul track este produs de Travis Barker, poate cel mai ocupat toboşar din lume şi omul care i-a dat o carieră rock lui Machine Gun Kelly. Hoppus şi DeLonge au acea dinamică apreciată la început de mileniu, care combina punk-ul muşcător still Offspring cu o doză de auto ironie şi melancolie.

Blink-182 tocmai a anunţat cel mai mare turneu din cariera sa, unul produs de către cei de la Live Nation. A fost nevoie să fie adăugate extra show-uri, deoarece turneul e deja prea populară. Include primele reprezentaţii ale grupului în America Latină, dar şi opriri în Europa, Noua Zeelandă, Australia şi America de Nord. Se desfăşoară între martie 2023 şi februarie 2024 şi include multiple apariţii la festivaluri rock, precum Lollapalooza împreună cu Drake şi Billie Eilish.

Trupa pornea la drum în anul 1992 şi se oprea în 2005. Povestea se relua în 2009, dar nu în formula completă. Marele absent rămâne Matt Skiba, chitarist şi solist Blink-1982 între 2015 şi 2022. El scria în general versuri romantice întunecate şi era şi solist al trupei Alkaline Trio. Alături de Blink, acest solist a înregistrat două albume că solist, "California" şi "Nine", lansate în 2016 şi 2019, în absenţa lui Tom DeLonge.

Tom DeLonge a mai plecat de la Blink de 2 ori până acum şi are proiecte impresionante în afară muzicii. Are firme de design şi tehnologie şi dacă ne luăm după apariţia sa la podcastul lui Joe Rogan, are contracte cu NASA care îi permite să studieze metale din spaţiu. Are şi o fascinaţie sau chiar obsesie legată de OZN-uri, fiind consultant NASA pe această temă.

Mark Hoppus, basist şi co-vocalist Blink a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu un an, dar a învins boala după sesiuni de chimioterapie.

Citește în continuare

Muzică & Dans

Formația Blink-182 revine în formula originală și anunță un single nou

Blink-182 a anunțat o reuniune cu fostul cântăreț/chitarist Tom DeLonge pentru un turneu internațional și muzică nouă. Te invităm să citești mai multe detalii.

Publicat

pe

Blink-182
Blink-182 │ FOTO: captură YouTube / blink-182

După ce a părăsit trupa de două ori - în 2005 și apoi din nou în 2014 - DeLonge este din nou alături de cântărețul/basistul Mark Hoppus și bateristul Travis Barker pentru un viitor turneu promovat de Live Nation, prezentat drept cea mai mare călătorie internațională a trupei Blink-182.

Turneul este programat să înceapă pe 11 martie în Tijuana, Mexic, la festivalul Imperial GNP și să mențină trupa în America de Sud și Mexic până pe 12 aprilie, înainte de a se muta în America de Nord pe 4 mai cu un spectacol la Xcel Energy Center în St. Paul, Minnesota. Blink-182 va porni apoi spre Europa în septembrie și în Australia/Noua Zeelandă la începutul anului 2024.

Turneul mondial va cuprinde și o serie de trupe ce vor cânta în deschidere, astfel: Wallows în America de Sud, Turnstile în America de Nord, The Story So Far în Europa și Rise Against în Australia/Noua Zeelandă.

Pe lângă acest mega turneu, Blink-182 pregătește și o piesă nouă. Intitulat "EDGING", cântecul va fi disponibil începând cu 14 octombrie. O parte din melodie poate fi auzită în clipul promoțional pe care trupa l-a difuzat cu ocazia turneului global.

Citește în continuare

Trending