INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS

Ascultă cele 4 melodii noi Gorillaz: "Andromeda", "We Got the Power", "Ascension" şi "Saturnz Barz" - AUDIO

2017 e anul revenirilor şi dacă nu avem detalii despre revenirea TOOL sau Alice în Chains încă, măcar ştim că Gorillaz au material nou pregătit. Grupul cu avataruri animate a lansat o melodie bizară cu câteva săptămâni în urmă şi acum ne aduce în prim plan 4 single-uri noi. E vorba despre "Andromeda", "We Got the Power", "Ascension" şi "Saturnz Barz".
Gorillaz Humanz coperta

Gorillaz Humanz coperta

"Saturnz Barz" are parte şi de un videoclip la 360 de grade fistichiu şi SF, iar celelalte clipuri primesc doar reprezentări sumare ale personajelor animate din Gorillaz. Toate aceste melodii noi se vor regăsi pe albumul "Humanz". Acesta a fost anunţat oficial de către liderul trupei, Damon Albarn, care a apărut la BBC Radio 1 pentru a marca premiera single-urilor.

"Saturnz Barz" este o colaborare cu Popcaan, iar "Andromeda" îi aduce şi pe cei de la D.R.A.M. în lumina reflectoarelor. A debutat la Radio X, post din Marea Britanie şi "We've got the Power", un featuring cu Noel Gallagher şi Jehnny Beth de la Savages. Premiera melodiei "Ascension" a fost marcată de Beats 1 Radio. Albarn a confirmat că "Humanz" este un album de tranziţie şi de transformare.

Totul ia forma unei fantezii întunecate aparent, iar discul a fost compus cu câteva luni înainte de alegerile din SUA. Inevitabil reflectă schimbările din societatea americană, dar şi pe cele globale. Solistul a ţinut să precizeze că până la urmă acest release este unul de "party şi club", deşi este întunecat. 14 piese au fost compuse de către Gorillaz şi colaboratori, care includ nume mari. Pe listă se află Carly Simon, Grace Jones, De La Soul, Kelela sau Mavis Staples.

Lansarea lui "Humanz" are loc pe 28 aprilie şi va exista şi o versiune Deluxe cu 5 melodii bonus. Formaţia virtuală lua naştere în 1998, sub aripa lui Damon Albarn şi Jamie Hewlett şi include 4 membri-avatar: 2D, Murdoc Niccals, Russel Hobbs şi Noodle.

Citește mai multe despre Damon AlbarnGorillaz
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Marilyn Manson
Marilyn Manson postează un nou teaser, ce indică data de 19 iunie pentru lansarea albumului "Say10"

Marilyn Manson îşi continuă teaserele pentru viitorul album "Say10", care era aşteptat în primă fază de Valentine's Day. Data de...

Închide