Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Noul album Damian & Brothers, "Gypsy Rock (Change Or Die)", a primit Discul de Aur

Casa de discuri Universal Music România a acordat Discul de Aur lui Damian Drăghici & Brothers pentru albumul aniversar “Gypsy Rock (Change Or Die)”, material discografic cu peste 20 de colaborări.
Damian & Brothers

Damian & Brothers (foto: Carmen Obreja / Mediafax)

Albumul “Gypsy Rock (Change Or Die)” conține 16 piese, iar primul single extras este “În stație la Lizeanu (Domnișoară, Domnișoară)”, featuring Smiley, piesă care depășește 15 milioane de vizualizări pe YouTube și se află în TOP 10 difuzări pe radio și TV. Prin acest material discografic, Damian & Brothers introduce, printre instrumentele tradiționale lăutărești, elemente de rock, ritmuri dubstep, reggae sau gypsy blues.

Discul de Aur este înmânat proiectului Damian & Brothers cu mai puțin de o săptămână înaintea concertului “Gypsy Rock (Change Or Die)”, care va avea loc pe 31 martie, ora 20:00, la Sala Palatului. Show-ul aniversar de 10 ani va avea o producție de amploare, cu zeci de invitați speciali, costume și coregrafii inedite, un regal de muzică live și interpretări excepționale.

Albumul a fost creat, produs și coordonat de către Damian Drăghici. Producătorii generali ai albumului sunt Universal Music Romania și Gypsy Productions Romania, iar producătorii executivi sunt Damian Drăghici și HaHaHa Production. Albumul este disponibil în format fizic și digital, în toate magazinele de specialitate și pe toate platformele de streaming și download.

Trupa Damian & Brothers a luat naștere acum zece ani, în decembrie 2006, la inițiativa artistului Damian Drăghici. De la înființare și până în prezent, Damian & Brothers a susținut peste 600 de concerte în România și în străinatate.

Bilete Concert Damian & Brothers la Sala Palatului:

  • Categoria I - 260 lei
  • Categoria II - 220 lei
  • Categoria III - 180 lei
  • Categoria IV - 120 lei
  • Categoria V - 85 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Damian & BrothersDamian Drăghici
RECOMANDARE:Cumpără un album cu Damian Drăghici

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Royal Blood oferă noi indicii privind sound-ul următorului album - TEASER VIDEO

Royal Blood, tânăra formație britanică de garage rock / heavy metal care a stabilit în 2014 un record de vânzări...

Închide