Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Noul album Damian & Brothers, "Gypsy Rock (Change Or Die)", a primit Discul de Aur

Casa de discuri Universal Music România a acordat Discul de Aur lui Damian Drăghici & Brothers pentru albumul aniversar “Gypsy Rock (Change Or Die)”, material discografic cu peste 20 de colaborări.

Publicat

pe

Damian & Brothers
Damian & Brothers │ FOTO: Carmen Obreja / Mediafax

Albumul “Gypsy Rock (Change Or Die)” conține 16 piese, iar primul single extras este “În stație la Lizeanu (Domnișoară, Domnișoară)”, featuring Smiley, piesă care depășește 15 milioane de vizualizări pe YouTube și se află în TOP 10 difuzări pe radio și TV. Prin acest material discografic, Damian & Brothers introduce, printre instrumentele tradiționale lăutărești, elemente de rock, ritmuri dubstep, reggae sau gypsy blues.

Discul de Aur este înmânat proiectului Damian & Brothers cu mai puțin de o săptămână înaintea concertului “Gypsy Rock (Change Or Die)”, care va avea loc pe 31 martie, ora 20:00, la Sala Palatului. Show-ul aniversar de 10 ani va avea o producție de amploare, cu zeci de invitați speciali, costume și coregrafii inedite, un regal de muzică live și interpretări excepționale.

Albumul a fost creat, produs și coordonat de către Damian Drăghici. Producătorii generali ai albumului sunt Universal Music Romania și Gypsy Productions Romania, iar producătorii executivi sunt Damian Drăghici și HaHaHa Production. Albumul este disponibil în format fizic și digital, în toate magazinele de specialitate și pe toate platformele de streaming și download.

Trupa Damian & Brothers a luat naștere acum zece ani, în decembrie 2006, la inițiativa artistului Damian Drăghici. De la înființare și până în prezent, Damian & Brothers a susținut peste 600 de concerte în România și în străinatate.

Bilete Concert Damian & Brothers la Sala Palatului:

  • Categoria I - 260 lei
  • Categoria II - 220 lei
  • Categoria III - 180 lei
  • Categoria IV - 120 lei
  • Categoria V - 85 lei

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 31 martie 2017

Damian & Brothers

Loc
Sala Palatului
PUBLICITATE
Comentează

Trending