Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Noul album Damian & Brothers, "Gypsy Rock (Change Or Die)", a primit Discul de Aur

Casa de discuri Universal Music România a acordat Discul de Aur lui Damian Drăghici & Brothers pentru albumul aniversar “Gypsy Rock (Change Or Die)”, material discografic cu peste 20 de colaborări.
Damian & Brothers

Damian & Brothers (foto: Carmen Obreja / Mediafax)

Albumul “Gypsy Rock (Change Or Die)” conține 16 piese, iar primul single extras este “În stație la Lizeanu (Domnișoară, Domnișoară)”, featuring Smiley, piesă care depășește 15 milioane de vizualizări pe YouTube și se află în TOP 10 difuzări pe radio și TV. Prin acest material discografic, Damian & Brothers introduce, printre instrumentele tradiționale lăutărești, elemente de rock, ritmuri dubstep, reggae sau gypsy blues.

Discul de Aur este înmânat proiectului Damian & Brothers cu mai puțin de o săptămână înaintea concertului “Gypsy Rock (Change Or Die)”, care va avea loc pe 31 martie, ora 20:00, la Sala Palatului. Show-ul aniversar de 10 ani va avea o producție de amploare, cu zeci de invitați speciali, costume și coregrafii inedite, un regal de muzică live și interpretări excepționale.

Albumul a fost creat, produs și coordonat de către Damian Drăghici. Producătorii generali ai albumului sunt Universal Music Romania și Gypsy Productions Romania, iar producătorii executivi sunt Damian Drăghici și HaHaHa Production. Albumul este disponibil în format fizic și digital, în toate magazinele de specialitate și pe toate platformele de streaming și download.

Trupa Damian & Brothers a luat naștere acum zece ani, în decembrie 2006, la inițiativa artistului Damian Drăghici. De la înființare și până în prezent, Damian & Brothers a susținut peste 600 de concerte în România și în străinatate.

Bilete Concert Damian & Brothers la Sala Palatului:

  • Categoria I - 260 lei
  • Categoria II - 220 lei
  • Categoria III - 180 lei
  • Categoria IV - 120 lei
  • Categoria V - 85 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Damian & BrothersDamian Drăghici
RECOMANDARE:Cumpără un album cu Damian Drăghici

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Royal Blood oferă noi indicii privind sound-ul următorului album - TEASER VIDEO

Royal Blood, tânăra formație britanică de garage rock / heavy metal care a stabilit în 2014 un record de vânzări...

Închide