Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Trupa NSYNC se reuneşte cu ocazia primirii unei stele pe Hollywood Walk of Fame

Anii 90 au fost marcaţi de ascensiunea trupelor de tip "boy band", iar cei mai bun exponenţi erau Backstreet Boys şi NSYNC. Se pare că aceştia din urmă s-ar pregăti de o mega reuniune, ocazie cu care vor re-lansa şi un album aniversar.
Justin Timberlake și colagii din NSYNC la premiile MTV VMA 2013

Justin Timberlake și colegii din NSYNC la premiile MTV VMA 2013

Cvintetul îl are pe Justin Timberlake drept cel mai de succes membru, dar îi include şi pe Lance Bass, Chris Kirkpatrick, Joey Fatone şi JC Chasez. Boy band-ul se află în pauză din 2002 şi şansele sunt mici să vedem totuşi un album nou sau un concert. Singurele planuri de care ştim implică lansarea unei ediţii vinil a albumului de Crăciun "Home for Christmas", lansat de formaţie în 1998.

De asemenea NSYNC urmează să primească o stea pe Hollywood Walk of Fame, motiv în plus pentru reuniune, chiar şi pentru câteva fotografii ale presei. Lance Bass a mai oferit şi un teaser, spunând că pregătesc ceva specia;. Regruparea ar fi programată pentru perioada Crăciunului, când în mod tradiţional Justin Timberlake apare la Saturday Night Live cu numerele sale trăznite de comedie.

Trebuie spus că spre deosebire de alte formaţii destrămate şi distruse de conflicte, NSYNC şi-a încheiat cariera fără scandal. Cei 5 membri încă îşi vorbesc şi au rămas prieteni. Justin Timberlake este cel care a dat startul "pauzei" NSYNC, simţind că unora din colegii de trupă nu le pasă la fel de mult de muzică. Timberlake avea să îşi construiască o carieră amplă, care a inclus şi 19 roluri în filme de lung metraj sau animaţii, dar şi 4 albume muzicale.

O scurtă reuniune NSYNC a avut loc la premiile MTV VMA în 2013, când Justin a avut foştii colegi pe scenă când îşi cânta cele mai mari hituri. Artistul a primit recent al zecelea premiu Grammy, pentru "Cea mai bună melodie scrisă pentru Visual Media".

Citește mai multe despre Justin TimberlakeNSYNC
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă cea mai nouă melodie Papa Roach, "Help" , al doilea single de pe albumul nou

Papa Roach a lansat "Help", al doilea single extras de pe viitorul său album. Piesa vine după un clip live...

Închide