Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Trupa NSYNC se reuneşte cu ocazia primirii unei stele pe Hollywood Walk of Fame

Anii 90 au fost marcaţi de ascensiunea trupelor de tip "boy band", iar cei mai bun exponenţi erau Backstreet Boys şi NSYNC. Se pare că aceştia din urmă s-ar pregăti de o mega reuniune, ocazie cu care vor re-lansa şi un album aniversar.

Publicat

pe

Justin Timberlake și colagii din NSYNC la premiile MTV VMA 2013
Justin Timberlake și colagii din NSYNC la premiile MTV VMA 2013 │ FOTO: www.mtv.com

Cvintetul îl are pe Justin Timberlake drept cel mai de succes membru, dar îi include şi pe Lance Bass, Chris Kirkpatrick, Joey Fatone şi JC Chasez. Boy band-ul se află în pauză din 2002 şi şansele sunt mici să vedem totuşi un album nou sau un concert. Singurele planuri de care ştim implică lansarea unei ediţii vinil a albumului de Crăciun "Home for Christmas", lansat de formaţie în 1998.

De asemenea NSYNC urmează să primească o stea pe Hollywood Walk of Fame, motiv în plus pentru reuniune, chiar şi pentru câteva fotografii ale presei. Lance Bass a mai oferit şi un teaser, spunând că pregătesc ceva specia;. Regruparea ar fi programată pentru perioada Crăciunului, când în mod tradiţional Justin Timberlake apare la Saturday Night Live cu numerele sale trăznite de comedie.

Trebuie spus că spre deosebire de alte formaţii destrămate şi distruse de conflicte, NSYNC şi-a încheiat cariera fără scandal. Cei 5 membri încă îşi vorbesc şi au rămas prieteni. Justin Timberlake este cel care a dat startul "pauzei" NSYNC, simţind că unora din colegii de trupă nu le pasă la fel de mult de muzică. Timberlake avea să îşi construiască o carieră amplă, care a inclus şi 19 roluri în filme de lung metraj sau animaţii, dar şi 4 albume muzicale.

O scurtă reuniune NSYNC a avut loc la premiile MTV VMA în 2013, când Justin a avut foştii colegi pe scenă când îşi cânta cele mai mari hituri. Artistul a primit recent al zecelea premiu Grammy, pentru "Cea mai bună melodie scrisă pentru Visual Media".

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Justin Timberlake: "Ar trebui să o susținem cu toții pe Britney Spears în aceste momente"

Recentele declarații făcute de Britney Spears pe tema controlului ”abuziv” exercitat de tatăl său l-au mișcat pe Justin Timberlake. Fostul iubit al artistei a îndemnat publicul să-i fie alături în aceste momente dificile, declarându-și public susținerea pentru încheierea conservatorismului său.

Publicat

pe

Justin Timberlake
Justin Timberlake │ FOTO: Captură YouTube

Britney Spears a solicitat într-o audiere publică să fie scoasă de sub tutela tatălui său, declarând în fața curții că acesta "ar trebui să meargă la închisoare" pentru modul abuziv în care i-a controlat viața. Artista a adus acuzații grave la adresa lui Jamie Spears, declarând că acesta i-a interzis să se căsătorească sau să aibă copii, obligând-o să ia un medicament cu puternice efecte secundare.

În urma acestor declarații, ce au umplut titlurile publicațiilor de pretutindeni, Justin Timberlake a scris o serie de mesaje pe Twitter prin care își arată susținerea pentru Britney.

"După tot ceea ce am văzut astăzi, ar trebui să o susținem cu toții pe Britney în aceste momente", a scris Justin.

Fostul iubit al lui Britney, căsătorit în prezent cu actrița Jessica Biel, a formulat apoi o serie de argumente ce vin să întărească ideea că ceea ce i s-a întâmplat artistei în anii de conservatorism este profund greșit.

"Indiferent de trecutul nostru, cu bune și rele, și indiferent cât timp a trecut de când s-a întâmplat....ceea ce i se petrece nu este în regulă. Nicio femeie nu ar trebui să se afle în situația de a nu putea lua decizii cu privire la propriul corp (cu trimitere la dorința ei de a avea copii).

Nimeni nu ar trebui să fie controlat împotriva propriei dorințe....și nu ar trebui să fie nevoit să ceară voie pentru a avea acces la resurse financiare pentru care a muncit atât de mult", a mai spus Justin în mesajul său.

Mesajele lui Justin Timberlake de pe Twitter

Conservatorismul lui Britney a început în 2008, când Jamie Spears i-a devenit tutore legal, ca urmare a mai multor episoade de cădere nervoasă. Starea mintală fragilă a artistei a condus la încheierea unui acord în instanță prin care s-a stabilit că tatăl și avocatul ei vor administra bunurile și viața ei personală. Britney nu a mai putut lua de atunci decizii privind cariera și averea sa, fiindu-i controlat inclusiv anturajul.

Citește în continuare

Trending