Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

The Chainsmokers dezvăluie detalii despre noul album

Cunoscuți pentru single-urile „Don't Let Me Down” și „Closer”, duo-ul american The Chainsmokers anunță lansarea albumului de debut, dar și date despre turneul de promovare.
The Chainsmokers

The Chainsmokers

Duo-ul american The Chainsmokers a dezvăluit detalii despre albumul de debut în cadrul unui interviu pentru Entertainment Tonight. Materialul se va numi „Memories: Do Not Open” și va fi lansat pe data de 7 aprilie 2017. The Chainsmokers a câștigat premiul Grammy în acest an la categoria Best Dance Recording pentru piesa „Don't Let Me Down”. Mai mult, single-ul interpretat alături de Halsey, „Closer”, a staționat săptămâni la rând pe prima poziție în iTunes US Chart.

Recent, revista Esquire, i-a catalogat pe cei de la The Chainsmokers drept „Nickelback a-i EDM-ului”.

„Ei fac pentru EDM ce a făcut Nickleback pentru post-grunge arena rock: au devenit incredibil de populari folosind cele mai proaste clișee pe care genul le oferă, scoțându-le din anonimat. De exemplu, single-ul realizat cu Halsey, „Closer” - el se întâlnește cu fosta, fac dragoste într-o mașină, iar apoi, tot el, realizează că a urât-o în tot acest timp.”

Duo-ul de DJ The Chainsmokers din New York este format din Drew Taggart și Alex Pall. Single-ul din 2014, „#Selfie” a debutat în top 20 în mai multe țări, pe locul 16 în Billboard Hot 100, pe locul trei în Australia și pe 11 în Marea Britanie. EP-ul de debut, „Bouquet”, a fost lansat în octombrie 2015. Piese ca „Roses”, „Don't Let Me Down” și „Closer” au marcat numeroase debuturi pe locuri fruntașe în topuri.

Duo-ul va porni într-un turneu de promovare a albumului „Memories Do Not Open”. Acesta va începe la Miami, pe data de 13 aprilie 2017 și se va încheia pe 10 iunie 2017, la New York pe Forest Hills Stadium. La sfârșitul lunii ianuarie, The Chainsmokers a anunțat că va fi acompaniat în turneu de Kiiara și Emily Warren.

Citește mai multe despre The Chainsmokers
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Santana: "Adele poate cânta cu adevărat. Beyonce e foarte frumoasă"

Carlos Santana și-a exprimat opinia cu privire la recenta dispută de la gala premiilor Grammy, Adele versus Beyonce. Din perspectiva...

Închide