BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli"
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

The Chainsmokers dezvăluie detalii despre noul album

Cunoscuți pentru single-urile „Don't Let Me Down” și „Closer”, duo-ul american The Chainsmokers anunță lansarea albumului de debut, dar și date despre turneul de promovare.
The Chainsmokers

The Chainsmokers

Duo-ul american The Chainsmokers a dezvăluit detalii despre albumul de debut în cadrul unui interviu pentru Entertainment Tonight. Materialul se va numi „Memories: Do Not Open” și va fi lansat pe data de 7 aprilie 2017. The Chainsmokers a câștigat premiul Grammy în acest an la categoria Best Dance Recording pentru piesa „Don't Let Me Down”. Mai mult, single-ul interpretat alături de Halsey, „Closer”, a staționat săptămâni la rând pe prima poziție în iTunes US Chart.

Recent, revista Esquire, i-a catalogat pe cei de la The Chainsmokers drept „Nickelback a-i EDM-ului”.

„Ei fac pentru EDM ce a făcut Nickleback pentru post-grunge arena rock: au devenit incredibil de populari folosind cele mai proaste clișee pe care genul le oferă, scoțându-le din anonimat. De exemplu, single-ul realizat cu Halsey, „Closer” - el se întâlnește cu fosta, fac dragoste într-o mașină, iar apoi, tot el, realizează că a urât-o în tot acest timp.”

Duo-ul de DJ The Chainsmokers din New York este format din Drew Taggart și Alex Pall. Single-ul din 2014, „#Selfie” a debutat în top 20 în mai multe țări, pe locul 16 în Billboard Hot 100, pe locul trei în Australia și pe 11 în Marea Britanie. EP-ul de debut, „Bouquet”, a fost lansat în octombrie 2015. Piese ca „Roses”, „Don't Let Me Down” și „Closer” au marcat numeroase debuturi pe locuri fruntașe în topuri.

Duo-ul va porni într-un turneu de promovare a albumului „Memories Do Not Open”. Acesta va începe la Miami, pe data de 13 aprilie 2017 și se va încheia pe 10 iunie 2017, la New York pe Forest Hills Stadium. La sfârșitul lunii ianuarie, The Chainsmokers a anunțat că va fi acompaniat în turneu de Kiiara și Emily Warren.

Citește mai multe despre The Chainsmokers
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Santana: "Adele poate cânta cu adevărat. Beyonce e foarte frumoasă"

Carlos Santana și-a exprimat opinia cu privire la recenta dispută de la gala premiilor Grammy, Adele versus Beyonce. Din perspectiva...

Închide