Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
INFO CONCERT:
Star Wars live in concert - A New Hope
ANUNȚAT RECENT: Concert Massive Attack în România pe 21 iunie - Află detalii și cumpără bilete promoționale!

Take That prezintă piesa "Giants", în formaţia fără Robbie Williams

Take That a arătat că viaţa continuă şi fără Robbie Williams, lansând un nou single, "Giants". Melodia este catchy şi ideală pentru reprezentaţii live şi fredonarea de către un public numeros pe arene şi săli mari de concerte. Boy band-ul se afla în pauză din 2014, când lansa albumul "III".
Take That piesa noua Giants

Take That piesa noua Giants

Piesa este doar un preview pentru ce ne rezervă albumul "Wonderland", o revenire la melodii cu chorus-uri ample şi numai bune de concerte cu zeci de mii de fani. Gary Barlow, Howard Donald şi Mark Owen au ales o abordare ce duce mai degrabă cu gândul la Coldplay decât la trupa care l-a propulsat spre faima pe Robbie Williams. Grupul are peste o duzină de arene de concerte sold out în Marea Britanie în 2017 şi pregăteşte şi un număr cu Robbie Williams pe 25 februarie.

Concertul va veni în cadrul finalei "Let it Shine", un talent show de la BBC, popular în Marea Britanie. Take That a cântat ieri împreună cu cei 4 finalişti ai concursului un medley al celor mai celebre piese. În ce priveşte albumul cel nou, "Wonderland" va fi disponibil de pe 24 martie. Gary Barlow a promis că un videoclip pentru "Giants" va sosi curând, iar discul va fi disponibil şi sub formă de bundle-uri sau vinil.

Acesta este al optulea material discografic Take That şi va include 11 piese. Take That a lucrat cu diferiţi producători pentru acest release, inclusiv cu Tony Hoffer, Stuart Price şi Mark Crossy. Grupul pop fondat în Manchester în 1990 are la activ 8 premii Brit Awards şi este cel mai de succes boy band britanic din istorie. 4 dintre albumele lor sunt considerate cele mai bine vândute din mileniul actual în UK.

Citește mai multe despre Take That
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Incubus lansează piesa "Nimble Bastard", ceva mai heavy decât ultimul album

Incubus a lansat o nouă piesă numită "Nimble Bastard", la pachet cu un lyric video. Melodia e mai heavy decât...

Închide