Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Skrillex, Incubus şi solistul Deftones, Chino Moreno lucrează la noi melodii, oferă un teaser video

Pe măsură ce ne apropiem de debutul noului album Incubus, aflăm mai multe detalii despre acest material. Ştiam că există o colaborare cu celebrul DJ Skrillex, dar acum şi solistul Deftones, Chino Moreno intră în ecuaţie. Skrillex, Incubus şi Chino au postat un teaser video direct din studio.
Skrillex Chino Moreno Incubus in studio

Skrillex Chino Moreno Incubus in studio

Cele 30 de secunde ale clipului îl prezintă pe Skrillex făcându-i introducerea lui Chino Moreno. Solistul înregistrează secţiunea vocală a unei melodii, cu timbrul său unic, care l-a consacrat la Deftones. Incubus lansa cu o săptămână în urmă piesa "Nimble Bastard", single de pe viitorul album, numit simplu "8". Acesta debutează pe 21 aprilie şi ar urma să aducă un sound mai heavy decât ultimul material.

Au trecut 6 ani de la precedentul disc Incubus, deci formaţia are de recuperat. Avem deja confirmarea unei piese realizate în colaborare cu Skrillex, rezultatul fiind descris drept "un Incubus sexy". Nu e exclus să vedem şi remixuri ale pieselor de pe album realizate de acelaşi DJ. Chino Moreno şi colegii din Deftones au lansat albumul "Gore" anul trecut, care a debutat pe locul 2 în Billboard 200.

Chino şi-a oferit talentele vocale pentru piese ale celor de la Korn, Soulfly, Ill Nino sau Lamb of God de-a lungul timpului. Artistul s-a aflat în studio cu Skrillex şi cu Brandon Boyd (solist) şi Mike Einziger (chitarist) de la Incubus. Grupul pregăteşte şi un turneu cu formaţia "Jimmy Eat World" pentru promovarea lui "8".

Skrillex a postat pe Facebook şi o scurtă înregistrare din noua melodie Incubus:

Citește mai multe despre DeftonesIncubusSkrillex
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește-l pe John Mayer interpretând live "Moving On and Getting Over" - VIDEO

John Mayer a fost invitat la ”The Ellen Show” pentru a-și promova ultimele EP-uri. Cu acest prilej, artistul a interpretat...

Închide