Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Roger Waters lansează albumul "Is This the Life We Really Want?" - TEASER

Cel de-al 5-lea album solo al lui Roger Waters va fi lansat în curând. Discul se numește "Is This the Life We Really Want?", titlul fiind recent dezvăluit de muzician, prin intermediul unui teaser audio.

Publicat

pe

Roger Waters The Wall la Bucuresti pe 28 august 2013

Noul album încheie o pauză discografică de 12 de ani, materialul solo anterior, ”Ça Ira”, fiind lansat în 2005. Pentru discul "Is This the Life We Really Want?", Roger Waters a lucrat cu Nigel Godrich, producătorul trupei Radiohead.

În mesajul atașat teaserului audio publicat recent pe Facebook, Waters anunță că noul album va fi lansat în curând, indicând faptul că acest lucru se va întâmpla înaintea începerii turneului său american.

”Noul album, "Is This the Life We Really Want?",va apărea în curând. Biletele pentru Turneul Nord American ”Us + Them” au fost puse în vânzare”, apare în mesajul postării.

TEASER: Roger Waters - "Is This the Life We Really Want?"

Turneul ”Us + Them” va debuta pe 26 mai 2017 în Kansas City, ultimul concert fiind programat pe 28 octombrie, în Vancouver.

"Vom prezenta un nou show, conținutul său este secret. Va fi un mix între ceea ce am lansat de-a lungul lungii mele cariere, ceea ce am făcut în anii petrecuți în Pink Floyd, și câte ceva nou. Probabil 75% din conținut va fi compus din piese mai vechi și 25% va fi ceva nou, dar toate componentele se vor lega printr-o temă generală. Va fi un show cool, vă promit. Va fi spectaculos, așa cum au fost toate show-urile mele”, a detaliat Roger Waters într-un comunicat publicat pe site-ul său oficial.

Afișul noului show Roger Waters ”US + THEM”, 2017

Afișul noului show Roger Waters ”US + THEM”, 2017

În ce privește tematica noului album "Is This the Life We Really Want?", fostul membru Pink Floyd indica recent că albumul va vorbi despre iubire într-o manieră proprie, tipică Roger Waters.

”M-am îndrăgostit recent, în sensul profund. Așa că albumul este de fapt despre iubire - asta fiind, de fapt, tematica tuturor albumelor mele. (...) Discul ridică și un semn de întrebare: cum trăim momentele de iubire - dacă ni se acordă ocazia de a le trăi în această viață - și cum le facem să ne lumineze existența, nouă și celor din jur.”

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Roger Waters îl atacă pe Mark Zuckerberg, pe tema utilizării unei piese Pink Floyd

Roger Waters, basistul şi compozitorul trupei Pink Floyd a fost mereu vocal pe temele sociale şi politice, iar acum are o dispută personală cu Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook. Muzicianul l-a numit pe oficialul reţelei de socializare "un idiot", atunci când i s-a propus ca o faimoasă piesa Pink Floyd să fie folosită pentru a promova serviciile Instagram. Avem detalii în articol.

Publicat

pe

Roger Waters The Wall la Bucuresti pe 28 august 2013

Fondatorul trupei Pink Floyd, Roger Waters s-a inflamat atunci când i s-a făcut o ofertă "uriaşă" din partea lui Mark Zuckerberg pentru a folosi piesa "Another Brick In the Wall". Melodia ar fi urmat să ajungă într-un film promoţional pentru Instagram. În general Pink Floyd şi piesele sale nu s-au asociat cu campanii promoţionale şi cu reclame televizate sau online.

Invitat la un forum de discuţii cu privire la întemniţarea lui Julian Assange, Waters a povestit despre oferta care i-a fost făcută de către Zuckerberg. Artistul nu s-a ferit să folosească vorbe grele, numindu-l pe CEO-ul Facebook "idiot" şi acuzându-l că se numără printre motivele pentru care povestea lui Assange nu a ajuns la publicul de masă. Assange a fost urmărit internaţional pentru scurgerea de informaţii secrete şi documente vitale pentru statul american.

În vreme ce Roger Waters se afla pe scenă unde se discută subiectul, a prezentat o scrisoare de la Mark Zuckerberg, care îi solicită utilizarea melodiei Pink Floyd. Artistul a folosit expresii ca "f*ck you" şi a declarat că luptă împotriva "lor, cei care vor să ia absolut tot".

Iată cum sună scrisoarea de la Facebook:

Am dorit să vă mulţumim că aţi luat luat în calcul acest proiect. Simţim că sentimentul din miezul piesei este încă relevant şi necesar în zua de azi, ceea cât de atemporală este opera ta/voastră.

Apoi Waters a pufnit şi a spus:

Şi ei vor să o folosească să facă Facebook şi Instagram şi mai mari şi mai puternice decât sunt deja, astfel încât să poată continua să ne cenzureze pe noi toţi din această cameră şi să împiedice această poveste despre Julian Assange să vadă lumina zilei. Publicul general ar putea zice "Ce!? Ce!? Nu mai vrem!".

Nu vreau să iau parte la acest "bullsh*t" Zuckerberg.

"Another Brick în the Wall" a apărut pe albumul Pink Floyd din 1979 "The Wall", ca o parte a unei compoziţii triple. A doua parte a fost lansată ca un single şi a cucerit topul Billboard Hot 100, primind apoi discul de platină în SUA. Este imnul rebelilor, inadaptaţilor, celor care gândesc diferit şi se opun opresiunii şi are această însemnătate de decenii.

Citește în continuare

Trending