Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Rihanna va juca celebra scenă de la duş din "Psycho" în serialul Bates Motel

Rihanna va juca una dintre scenele legendare din istoria filmului - ţipătul şi crima de la duş din Psycho. Artista interpretează rolul lui Marion Crane, o viitoare victimă a lui Norman Bates, personaj central din filmul lui Hitchcock. Acesta este readus în actualitate în serialul "Bates Motel".

Publicat

pe

Trailer Rihanna Bates Motel Sezon 5
Trailer Rihanna Bates Motel Sezon 5

Sezonul 5 al acestui serial tocmai a primit un trailer, în care apare şi Rihanna pentru câteva secunde. Aceasta va reconstitui scena de la duş, când este urmărită de criminal. Bates o surprinde ulterior şi o înjunghie în repetate rânduri. Au rămas în istorie ţipătul lui Marion Crane, dar şi celebrele viori folosite ca soundtrack al momentului de suspans.

El cel de-al doilea proiect cinematografic în care artista îşi confirmă implicarea în ultima săptămână, după ce a apărut şi în primele imagini din Ocean's 8. Acea peliculă debutează în 2018, cu o distribuţie exclusiv feminină. Rihanna a dublat şi vocea personajului principal din animaţia "Home", apărută în 2015 şi a jucat şi în blockbusterul "Battleship" din 2012.

Serialul "Bates Motel" are rol de prequel pentru filmul "Psycho" al lui Alfred Hitchcock din 1960. Seria a debutat în 2013 şi a ajuns la sezonul 5, care este şi ultimul. Primul episod va fi difuzat pe 20 februarie, "Bates Motel" având-o în distribuţie şi pe celebra Vera Farmiga. Aceasta apare în rolul mamei lui Norman Bates, Norma Louise Bates. Cât despre Rihanna, ea ne-a vizitat anul trecut pe 14 august, în cadrul unui concert de promovare a albumului său "ANTI".

40.000 de oameni au participat la concert, care a început cu întârziere şi a inclus câteva defecţiuni tehnice. Nici prestaţia artistei nu a fost ideală.  Rihanna a contribuit şi cu melodia principală pentru coloana sonoră a filmului "Star Trek Beyond" de anul trecut.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Rihanna a născut un băiețel

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, au devenit părinții unui băiețel. Este primul copil al cuplului. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în videoclipul piesei "D.M.B."
Rihanna și A$AP Rocky în videoclipul piesei "D.M.B." │ FOTO: captură YouTube

Bebelușul este primul copil atât pentru Rihanna, cât și pentru A$AP Rock. Potrivit TMZ, băiețelul a fost născut pe 13 mai. Cei doi artiști nu au dezvăluit încă numele copilului.

Relația dintre Rihanna și A$AP Rocky a început în ianuarie 2020. Cei doi au anunțat că așteaptă un copil doi ani mai târziu, în ianuarie 2022. Vestea a fost acompaniată de o serie de fotografii realizate în cartierul natal al lui Rocky, Harlem, cu Rihanna arătându-și burtica.

Rihanna a arătat uimitor de-a lungul sarcinii, purtând ținute spectaculoase și arătându-și cu mândrie sarcina. Cu toate acestea, perioada fericită a cuplului a fost umbrită de două evenimente mai puțin plăcute. Pe de o parte, a circulat un zvon conform căruia A$AP Rocky ar fi înșelat-o pe Rihanna cu designerul Amina Muaddi. Informația s-a dovedit a fi falsă.

Pe de altă parte, A$AP Rocky a fost arestat luna trecută pe aeroportul din Los Angeles, în legătură cu o împușcătură ce a avut loc în noiembrie anul trecut. Rapperul a fost cercetat de polițiști după ce a fost acuzat că a împușcat o cunoștință în timpul unei altercații. Victima a fost rănită ușor și a declarat că Rocky și alți doi bărbați au fugit de la locul faptei după împușcătură. Cântărețul a petrecut câteva ore în spatele gratiilor, după care a fost eliberat pe cauțiune.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2022 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Trending