Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Rihanna va juca celebra scenă de la duş din "Psycho" în serialul Bates Motel

Rihanna va juca una dintre scenele legendare din istoria filmului - ţipătul şi crima de la duş din Psycho. Artista interpretează rolul lui Marion Crane, o viitoare victimă a lui Norman Bates, personaj central din filmul lui Hitchcock. Acesta este readus în actualitate în serialul "Bates Motel".

Publicat

pe

Trailer Rihanna Bates Motel Sezon 5
Trailer Rihanna Bates Motel Sezon 5

Sezonul 5 al acestui serial tocmai a primit un trailer, în care apare şi Rihanna pentru câteva secunde. Aceasta va reconstitui scena de la duş, când este urmărită de criminal. Bates o surprinde ulterior şi o înjunghie în repetate rânduri. Au rămas în istorie ţipătul lui Marion Crane, dar şi celebrele viori folosite ca soundtrack al momentului de suspans.

El cel de-al doilea proiect cinematografic în care artista îşi confirmă implicarea în ultima săptămână, după ce a apărut şi în primele imagini din Ocean's 8. Acea peliculă debutează în 2018, cu o distribuţie exclusiv feminină. Rihanna a dublat şi vocea personajului principal din animaţia "Home", apărută în 2015 şi a jucat şi în blockbusterul "Battleship" din 2012.

Serialul "Bates Motel" are rol de prequel pentru filmul "Psycho" al lui Alfred Hitchcock din 1960. Seria a debutat în 2013 şi a ajuns la sezonul 5, care este şi ultimul. Primul episod va fi difuzat pe 20 februarie, "Bates Motel" având-o în distribuţie şi pe celebra Vera Farmiga. Aceasta apare în rolul mamei lui Norman Bates, Norma Louise Bates. Cât despre Rihanna, ea ne-a vizitat anul trecut pe 14 august, în cadrul unui concert de promovare a albumului său "ANTI".

40.000 de oameni au participat la concert, care a început cu întârziere şi a inclus câteva defecţiuni tehnice. Nici prestaţia artistei nu a fost ideală.  Rihanna a contribuit şi cu melodia principală pentru coloana sonoră a filmului "Star Trek Beyond" de anul trecut.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Rihanna este oficial cea mai bogată femeie din muzică, deși nu a mai lansat un album de 5 ani

Rihanna este o femeie de afaceri cu un succes răsunător. Chiar dacă cel mai recent album, "Anti", apărea în 2016, în ultimii 5 ani averea artistei a crescut enorm. E depășită în topul Forbes doar de o cunoscută realizatoare TV.

Publicat

pe

Rihanna
Rihanna │ FOTO: Captură YouTube

Rihanna și-a luat o pauză prelungită de la muzică, dar, cu toate acestea, prosperă. Averea artistei crește de la un an la altul, chiar dacă, la prima vedere, cariera ei ar părea că a intrat într-un ușor declin.

În 2016 apărea albumul "Anti", discul venind la 4 ani de la albumul anterior, cea mai lungă pauză luată de artistă până la momentul respectiv, înainte obișnuind să lanseze câte un LP în aproape fiecare an. Riri nu a stat însă, degeaba, din 2016 încoace. A pus bazele brandului de cosmetice Fenty Beauty și ulterior a lansat linia de lenjerie intimă Savage x Fenty, afaceri ce s-au dovedit a fi atât de profitabile încât averea Rihannei a ajuns la 1,7 miliarde de dolari. Creșterea este considerabilă, dacă luăm în seamă faptul că în urmă cu doi ani averea ei era estimată la 600 de milioane de dolari.

Cum a ajuns Rihanna atât de bogată

Riri deține 50% din acțiunile companiei Fenty Beauty, partenerul ei fiind gigantul francez de bunuri de lux LVMH, condus de miliardarul Bernard Arnault. Lansat în septembrie 2017, Fenty Beauty producea 100 de milioane de dolari în doar primele săptămâni de existență pe piață, acest succes datorându-se popularității Rihannei și celor 71 de milioane de urmăritori de pe Instagram, de la momentul respectiv. În prezent, Riri se bucură de o popularitate și mai mare, având 103 milioane de urmăritori pe Instagram și 102 milioane de urmăritori pe Twitter. Nu e de mirare, astfel, că valoarea brandului Fenty este evaluată în prezent la 2,8 miliarde de dolari și că 1,4 miliarde de dolari din averea Rihannei provin din succesul acestei companii.

Cât despre cealaltă parte a averii sale, respectiv 300 de milioane de dolari, aici intră veniturile obținute din muzică și actorie. Chiar dacă în ultimii 5 ani nu a mai lansat niciun album, hiturile ei produc în continuare venituri, iar rolurile ei din filme precum "Valerian and the City of a Thousand Planets" (2017) și "Ocean's 8" (2018) au adus, cu siguranță, niște încasări pe măsura popularității artistei.

În topul Forbes, care a oferit toate aceste informații despre averea Rihannei, artista din Barbados este surclasată doar de Oprah Winfrey. Riri devine astfel, oficial, cea mai de succes femeie din muzică, deși o mare parte din averea ei este o consecință a spiritului ei antreprenorial.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending