Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Rag'n'Bone Man a lansat o piesă nouă, "Odetta" - AUDIO

Rag'n'Bone Man, artistul britanic ajuns cunoscut datorită hitului ”Human”, a lansat un nou single, intitulat "Odetta". Piesa este extrasă de pe albumul său de debut, așteptat pe piață luna aceasta.

Publicat

pe

Rag'n'Bone Man
Rag'n'Bone Man

Cu peste 117 milioane de vizualizări pe Youtube, primul single al lui Rag'n'Bone Man, ”Human”, a atins prima poziție în clasamentele a 20 de țări europene. În decembrie 2016, Rory Graham a primit premiul Critics’ Choice la BRIT Awards, ce l-a propulsat printre cei mai doriți artiști ai anului 2017 la nivel internațional. Rag’n’Bone Man va cânta vara aceasta la cele mai mari festivaluri de muzică, printre care Rock am Ring, Isle of Wight și Roskilde.

La începutul anului, artistul a fost inclus în prestigioasa lista BBC Sound of 2017. Albumul său de debut, ”Human”, va fi lansat pe 10 februarie, până atunci acesta continuând promovarea discului cu piesa "Odetta".

Rag'n'Bone Man - "Odetta" - AUDIO

Rag’n’Bone Man  va concerta anul acesta pentru prima oară în România, cu prilejul primei ediții a festivalului AWAKE. Alături de Rag’n’Bone Man, headliner la AWAKE este Tom Odell, artistul care a reușit să cucerească publicul la doar 22 de ani, odată cu lansarea hitului Another Love.

Festivalul AWAKE își începe povestea în weekendul 1 – 3 septembrie 2017,  pe domeniul Teleki din Gornești, Mureș. AWAKE își propune trei zile în care participanții se vor putea bucura de concerte și party-uri, vor putea petrece până în zori alături de prieteni vechi și noi, își vor putea exprima liber creativitatea sau vor putea lenevi fără remușcări la umbra copacilor.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 1 septembrie 2017

AWAKE Festival

Loc
Domeniul Teleki
Comentează

Trending