Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Un nou show Psihedelia va avea loc pe 4 martie, în completarea celorlalte două concerte

Delia a anunțat cel de-al 3-lea show Psihedelia la Sala Palatului. Acesta va avea loc pe 4 martie, cu o zi înaintea celorlalte două concerte programate anterior. Biletele pentru noul show au fost deja puse în vânzare.

Delia în concertul Welcome To Deliria la Sala Palatului pe 2 aprilie 2016 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Urmărește-ne pe

Ritmul alert de vânzare a biletelor pentru show-urile Psihedelia de pe 5 și 6 martie i-au determinat pe Delia și cei din managementul artistei să programeze încă un show. Cel de-al 3-lea concert Psihedelia la Sala Palatului va avea loc pe 4 martie.

"Mă bucură foarte mult faptul că am mai adăugat un show în seria Psihedelia. E o întreagă experiență care îți schimbă percepția asupra realității. Nu e nimic înfricoșător, doar un show diferit față de ce am făcut până acum. Îmi place să vin cu un produs bine gândit, cu elemente deloc comune, și, cel mai important, o producție de calitate la care muncesc cu o echipă imensă de câteva luni bune," a declarat Delia.

Prețuri bilete la concertele Psihedelia:

  • VIP - 350 lei
  • Categoria I - 190 lei
  • Categoria II - 145 lei
  • Categoria III - 120 lei
  • Categoria IV - 100 lei
  • Categoria V - 75 lei

Delia a pătruns pe scena muzicală din România la sfârşitul anilor ’90, ca parte a duetului de mare succes N & D, şi de peste 15 ani se menţine în atenţia publicului, printr-o carieră solo remarcabilă.

În 2015, Delia a dominat gala Media Music Awards de la Sibiu, câștigând un număr record de premii. Artista a primit nu mai puțin de 7 trofee de cristal, mulțumită succesului de care s-a bucurat piesa “Pe aripi de vânt”.

În martie 2016, Delia a lansat ”Deliria”, primul album cu copertă lenticulară din România. Pe acest disc se găsesc hiturile  ”Da, mamă”, ”Cum ne noi” feat. Carla's Dreams, ”Gura ta” și ”Cine m-a făcut om mare”.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Delia Matache
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii premiilor Grammy 2017: Adele a stabilit un nou record - VIDEO

Gala premiilor Grammy 2017 a fost dominată de Adele. Artista britanică a primit 5 trofee, inclusiv în cele mai râvnite...

Închide