Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Placebo: Thank you "Better Friends" and welcome "Friends Indeed"

Categoria de bilete "The Better Friend" la concertul Placebo a fost epuizată. Fanii pot cumpăra acum bilete din noua categorie "The Friend Indeed", pachet ce oferă cumpărătorilor diverse beneficii și surprize din partea formației. Concertul Placebo va avea loc pe 28 iunie la Arenele Romane din București.

Publicat

pe

Placebo
Placebo

Placebo, una dintre cele mai apreciate și influente formații ale ultimelor decenii, va sărbători 20 de ani de carieră printr-un concert special în România. Pe 28 iunie, la Arenele Romane din București, publicul îi va însoți pe Brian Molko, Stefan Olsdal & co. într-o călătorie retrospectivă, parcurgând 20 de ani și 7 albume de studio incluse în top 20.

Ultimul pachet aniversar de bilete la concertul Placebo – 20 de ani, "The Friend Indeed", intră de astăzi la vânzare. Noua tranșă de pachete aniversare, disponibile în număr limitat, “The Friend Indeed”, oferă fanilor un loc special, dar și alte beneficii.

Cei care vor cumpăra bilete din categoria "The Friend Indeed" vor primi o insignă personalizată, ce ar putea să le ducă surprize chiar de la PLACEBO. Vor exista și alte beneficii, precum:

  • intrare separată, rezervată doar posesorilor de bilete “A Friend Indeed”
  • un breloc creat special pentru a-ți aminti mai târziu momentele frumoase petrecute în compania prietenilor tăi și a membrilor PLACEBO.

Organizatorii felicită fanii Placebo care au reușit să își achiziționeze primul pachet de bilete aniversare, “The Better Friend”. Posesorii acestor bilete vor beneficia de posibilitatea unui acces mai rapid, putând intra mai devreme cu 30 de minute. Vor avea, de asemenea, o băutură gratuită și brelocul creat special, primind și o insignă pe care trebuie să o poarte la vedere, pentru a putea avea parte de o surpriză extrem de plăcută, chiar de la trupa lor preferată.

Categorii de bilete la concertul aniversar Placebo:

  • Pre-sale “The Better Friend” – SOLD OUT
  • Pre-sale “A Friend Indeed” – în număr limitat
  • Acces general – disponibile după epuizarea pachetelor “A Friend Indeed”
  • În ziua concertului, prețul unui bilet va fi de 220 de lei

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Placebo
Concerte miercuri, 28 iunie 2017

Placebo

Loc
Arenele Romane
PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< aug. 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending