Concert Al Di Meola - bilete
Al Di Meola va concerta la Sala Palatului pe 20 mai 2017 - Cumpără bilete de aici
Poze concert Omara Portuondo la București - 2017 INFO CONCERT:
Al Di Meola
LP cântă în deschiderea concertului Kings of Leon Poze concert Gregory Porter la Sala Palatului 2017 INFO CONCERT:
Kings of Leon
INFO CONCERT:
Smiley
Summer WellINFO CONCERT:
Summer Well 2017

Natalie Imbruglia susține un concert acustic la București în luna aprilie

Artista de origine australiană Natalie Imbruglia va susține anul acesta un nou concert la București. Pe 29 aprilie, turneul său acustic va poposi la Berăria H. Biletele pentru acest concert vor fi puse în vânzare pe 10 februarie.
Natalie Imbruglia

Natalie Imbruglia

Show-ul pe care Natalie Imbruglia îl va susține pe 29 aprilie va marca cea de-a 3-a vizită a artistei în țara noastră. Natalie a mai concertat în România în 2005, cu prilejul Festivalului Cerbul de Aur, şi în 2008, în cadrul unui eveniment de lansare a unui nou model de autoturism.

Natalie Jane Imbruglia a ajuns cunoscută la nivel internațional datorită melodiei "Torn", o reinterpretare a piesei cu același titlu, ce aparține formației rock americane Ednaswap. "Torn" a devenit una dintre cele mai iubite piese ale tuturor timpurilor, aducându-i artistei numeroase premii importante, precum "MTV Video Music Award for Best New Artist", "MTV Europe Music Award for Best Song", "Brit Awards for International Newcomer & Female Solo Artist", dar și trei nominalizări la premiile Grammy.

Actriță, cântăreață și fotomodel, Natalie Imbruglia face parte din generația pop-rock din care fac parte și Alanis Morissette și Sheryl Crow ce a dominat în anii '90 televiziunile și radiourile din întreaga lume. Materialele sale au fost vândute în zeci de milioane de exemplare, iar albumul de debut "Left of the Middle" deține în continuare recordul pentru "Best selling debut album by a pop/rock/alternative female artist". În 2004, Natalie s-a plasat pe locul 6 în topul celor mai frumoase femei ale tuturor timpurilor, în portofoliul cinematografic având apariții în pelicule de succes precum "Johnny English" (2003), "Closed for Winter" (2009) sau ”Underdogs” (2013).

Cel mai recent album al artistei, "Male", a fost lansat în vara anului 2015 și este o încercare inedită și curajoasă de a reinterpreta într-o manieră feminină și delicată nu mai puțin de 13 piese compuse și cântate de voci bărbătești celebre. "Male" a fost primit foarte bine, atât de critici, cât și de fanii artistei.

Bilete Concert Natalia Imbruglia la Berăria H:

Biletele pentru concertul Natalie Imbruglia din Berăria H vor fi puse în vânzare pe 10 februarie. Evenimentul este organizat de Bestmusic Live Concerts.

 • Earlybird (până pe 15 martie)
  • Categoria A - 135 lei
  • Categoria B - 99 lei
  • Categoria C - 70 lei
 • Presale (până pe 29 aprilie)
  • Categoria A - 150 lei
  • Categoria B - 120 lei
  • Categoria C - 90 lei
 • La intrare
  • Categoria A - 170 lei
  • Categoria B - 140 lei
  • Categoria C - 100 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Natalie Imbruglia
Raluca Tanasă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Astonishing Game joc Dream Theater
Dream Theater lansează un joc video bazat pe ultimul său album

Dream Theater a lansat un joc pentru mobil numit "The Astonishing Game" şi bazat pe ultimul său album concept. Creaţie...

Închide