BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

M.I.A. prezintă versurile și un teaser pentru melodia "P.O.W.A."

M.I.A a postat un teaser nou pentru single-ul "Powa", care urmează să debuteze în curând. Artista a făcut publice versurile melodiei şi 10 secunde din single, în care menţionează nume precum Madonna, Mariah, Rihanna sau Ariana.
Teaser MIA Powa

Teaser MIA Powa

Cântăreaţa britanică, pe numele său real Mathangi Arulpragasam nu e străină de scandaluri, având dueluri verbale cu Justin Bieber sau Lady Gaga. Ea a avut o dispută şi cu casa de discuri Interscope şi nu s-a ferit să facă gesturi obscene spre Madonna sau Nicki Minaj la Super Bowl în 2012. Noua melodie se numește "P.O.W.A." și a avut parte de un teaser vizual pe Twitter.

Judecând după versuri (disponibile mai jos în tweet), melodia le este dedicată şi artistelor Mariah Carey, Rihanna (al cărei nume conține un typo), Ariana Grande sau Madonna. M.I.A se auto-intitulează o "Spice Girl" şi aminteşte de "girl power" în lumea muzicală. În fundal se aude un bas puternic, specific hip-hop, iar cântăreaţa britanică nu se fereşte să ne spună că este "urmărită de FBI". M.I.A a anunţat în această săptămână că se va ocupa de un eveniment cultural desfăşurat anual în Londra, sub numele de Meltdown Festival.

Ea va supraveghea desfăşurarea sa, la Southbank Centre între 9 şi 18 iunie. Ultimul său album, "AIM" se lansa în septembrie 2016, iar artista declarase atunci că acesta e ultimul său material discografic. M.I.A a afirmat că are nevoie de o pauză şi că nu vrea să îi fie schimbat stilul sau sound-ul de marile case de discuri. Cariera britanicei are 17 ani în spate şi a inclus şi o nominalizare la Oscar în 2008, 3 nominalizări la premiile Grammy şi două premii MTV Video Music Awards câştigate.

Personaj multilateral dezvoltat, Mathangi "Maya" este şi compozitoare, producătoare, regizor, artist vizual, activist, fotograf şi designer de modă. Cariera sa a debutat ca artist vizual şi designer în 2000 şi apoi în 2002 a urmat şi debutul în muzică.

Citește mai multe despre M. I. A.
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
M83 lansează EP-ul "Go! Remixes" împreună cu un joc Microsoft

Duo-ul francez M83 a lansat un EP de remix-uri ale melodiilor extrase de pe ultimul album "Junk". Toate melodiile au...

Închide