Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Mesajul fiicei lui Kurt Cobain, cu prilejul zilei de naștere a muzicianului: "Îți simțim lipsa"

Kurt Cobain ar fi împlinit pe 20 februarie vârsta de 50 de ani. Cu prilejul acestei zile deosebite, fiica muzicianului, Frances Bean Cobain, a publicat un mesaj in memoriam. ”Ești iubit și îți simțim lipsa”, a scris Frances pe Instagram.
Frances Bean Cobain

Frances Bean Cobain

Urmărește-ne pe

Singurul copil al lui Kurt Cobain, Frances, a publicat un mesaj emoționant cu prilejul zilei de naștere a tatălui său. Tânăra, în vârstă acum de 24 de ani, avea doar un an când moartea lui Kurt a șocat și întristat fanii Nirvana și colegii de breaslă deopotrivă.

”Astăzi ai fi împlinit 50 de ani. Ești iubit și îți simțim lipsa. Îți mulțumesc pentru faptul că mi-ai oferit darul vieții. A ta fiică, pentru totdeauna, Frances Bean Cobain

Mesajul publicat de Frances Bean Cobain

Mesajul publicat de Frances Bean Cobain

Kurt Cobain s-a stins din viață pe 5 aprilie 1994, la vârsta de doar 27 de ani. Moartea sa a fost intens mediatizată, Nirvana fiind una dintre portavocile generației anilor '90 și una dintre cele mai ascultate formații ale momentului.

Viața și cariera lui Kurt Cobain sunt în continuare subiecte de interes pentru publicul larg. Astfel, în noiembrie 2015 a fost lansat DVD-ul ”Kurt Cobain: Montage of Heck”. Acesta a fost primul documentar despre celebrul lider al trupei Nirvana realizat cu sprijinul familiei sale. Filmul urmărește evoluția legendarului muzician încă din copilărie până la declin, trecând prin întreaga istorie a formației Nirvana.

David Fear de la Rolling Stone a descris filmul ca fiind o „experiență nefiltrată a lui Kurt”, accentuând faptul că el este portretizat „nu ca un purtător de cuvânt al unei generații”, ci ca un „om, un soț, un tată’”. De asemenea, Denis Harvey de la Variety scria că filmul dezvăluie magnetismul unui lider zbuciumat, care atrăgea adulație fanatică, dar cu care suspectăm că nu era tocmai ușor de trăit.

Filmul a fost ideea văduvei lui Kurt Cobain, Courtney Love, care a pus la dispoziția echipei jurnale, fotografii, înregistrări personale, cântece nelansate, filmulețe de familie și caiete cu versuri. De asemenea, Frances Bean Cobain, unicul copil al lui Kurt Cobain, este co-producătorul executiv al documentarului care a avut premiera mondială la începutul anului 2015, la Festivalul de la Sundance.

Citește mai multe despre Kurt CobainNirvana
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Kings of Leon la București: o categorie de bilete este sold out

La mai puțin de trei săptămâni de la punerea în vânzare a biletelor pentru concertul Kings Of Leon la București,...

Închide