Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Marilyn Manson postează un teaser misterios pe Instagram

Marilyn Manson pregăteşte ceea ce pare a fi cel mai misterios album al său de până acum, sub numele de "Say10". El nu a primit nici un teaser de toamna trecută până acum, deşi va debuta pe 14 februarie, fix de Valentine's Day. A sosit totuşi şi un teaser în cele din urmă, pe contul de Instagram al artistului.

Publicat

pe

Marilyn Manson teaser Say10
Marilyn Manson teaser Say10 │ FOTO: www.instagram.com

Primul şi singurul material cu rol de preview a fost un extras din clipul melodiei "Say10", lansat de Manson fix în perioada alegerilor prezidenţiale din SUA. Noul teaser de pe Instagram are doar 8 secunde şi ne prezintă un Marilyn Manson acoperit cu vaselină şi cu o vopsea albă. Acest machiaj aminteşte de clipul "Third Day of a Seven Day Binge", de pe ultimul material al artistului "The Pale Emperor".

Manson a postat şi mesajul: "Nu spune viziunea nici unui om, până ce Fiul Omului se va ridica din morţi", o anti-aluzie la Biblie probabil. Artistul shock-rock în vârstă de 48 de ani anunţa noul disc în septembrie anul trecut, afirmând că este foarte violent. Cei care au ascultat piesele ar fi afirmat că aduce cu un hibrid între "Antichrist Superstar" şi "Mechanical Animals", cele mai apreciate albume ale lui Manson.

În ultima vreme rockerul şi-a luat în serios cariera cinematografică, având un rol important în serialul "Salem". Marilyn Manson a declarat că faptul că a locuit în New Orleans pe perioada filmărilor a influenţat crearea noilor piese. Voodoo-ul, santeria, magia neagră, disecţiile şi crimele din serial au avut de asemenea o influenţă. În rolul din "Salem" artistul a lucrat cu briciuri, instrumente chiurgicale, proteze, dar şi lipitori.

Albumul "Say10" a fost coprodus de Tyler Bates, care a lucrat şi la coloană sonoră a lui "John Wick Chapter 2". Manson apelase la Bates şi pentru ultimul album din 2015, "The Pale Emperor", trecând la un sound blues rock şi hard rock.

PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Marilyn Manson apare pe noul album al lui Kanye West, a fost prezent la concertele "Donda"

Kanye West e maestrul controverselor şi e acum în mijlocul unui scandal după ce a adus pe scena doi artişti foarte polarizanţi. Rapperul a petrecut ultima lună ţinând petreceri de audiţie a noului său album, "Donda", iar cea de pe 26 august a stârnit rumoare. Acolo au fost adus pe scenă Marilyn Manson şi DaBaby, ambii persona non grata în muzică acum. Avem detalii inclusiv despre o colaborare între Manson şi Kanye în articol.

Publicat

pe

Kanye West Marilyn Manson Dababy petrecere auditie Donda
Kanye West Marilyn Manson Dababy petrecere auditie Donda │ FOTO: Kanye West

La petrecerea de audiţie de pe 26 august 2021, Kanye West a adus pe scenă o machetă la scară a casei sale din copilărie, din Chicago. Din acea casă au ieşit rapperul DaBaby, ostracizat în ultimele săptămâni din cauza unor comentarii homofobe, pentru care şi-a cerut scuze. Lângă aceeaşi casă a apărut şi Marilyn Manson, cu un machiaj asociat look-ului său de acum 10 ani. E prima apariţie în public a shock rockerului după multiple acuzaţii de abuz sexual din partea unor foste colaboratoare, partenere de viaţă sau persoane care i-au traversat orbita.

Cei 3 artişti au apărut pe scenă în timpul unei reprezentaţii (playback) a piesei "Jail" de pe "Donda". La o petrecere din Atlanta, aceeaşi melodie a inclus şi o strofă de la Jay-Z. În versiunea de pe 26 august o cânta DaBaby. Kanye a vrut să se afişeze cu aceşti proscrişi ca un soi de comentariu social asupra Cancel Culture. Alte momente cheie de la spectacolul de pe 26 au fost cel în care Kanye şi-a dat foc în mod simbolic, dar şi apariţia lui Kim Kardashian la show.

"Donda" trebuia să se lanseze pe 27 august, dar a fost deja amânat de atât de multe ori că nu mai ştim exact când va sosi. În ultimele 24 de ore au apărut informaţii că albumul a fost trimis spre reţelele de streaming muzical. Cea mai nouă dată de lansare ar fi 3 septembrie. Ulterior am aflat că Marilyn Manson va apărea pe cel puţin o melodie a lui Kanye de pe acest LP. Reprezentaţii lui Manson au confirmat ca "vocea sa e pe "Donda" şi va continua colaborarea conceptuală cu Ye pe acest proiect".

În ultimele zile Kanye a depus actele legale pentru a îşi schimba numele în Ye. West a făcut aluzii şi la o nouă candidatură la alegerile prezidenţiale din SUA în 2024.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending