Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Lorde lansează un nou single pe 2 martie - TEASER

La 4 ani de la apariția primului disc, ”Pure Heroine”, Lorde revine cu vești îmbucurătoare pentru fani. Tânăra artistă anunță printr-un teaser video că pe 2 martie va lansa un nou single.

Publicat

pe

Lorde
Lorde

Lorde va lansa anul acesta cel de-al doilea material de studio, așa cum anunțase încă din noiembrie 2016, printr-o scrisoare publicată pe Facebook. Artista le povestea atunci fanilor cum a fost, pentru ea, trecerea de la o viață simplă la o viață publică și ce anume a inspirat-o să scrie noul album.

”Aveam 16 ani când ne-am cunoscut. Vă vine să credeți? Îmi vine să râd când mă gândesc la asta - acea zeitate glossy și idioată, prințesă a străzilor copilăriei sale, urâțică și sigură pe ea (...).

La un moment dat, anul trecut, o parte din mine a trecut de partea cealaltă (a maturității). În primul rând, am luat hotărârea de a mă sustrage pentru o perioadă de sub ochii lumii. (...) M-am întors la prietenii mei, la familie, pentru a învăța mai multe despre cine sunt cu adevărat și pentru a permite acestui nou proiect să iasă la iveală. (...) Și apoi am scris acest album despre tot ce am simțit, mult mai mult decât am scris vreodată”, detalia Lorde cu puțin timp înainte de a împlini 20 de ani.

În curând, fanii vor putea să-și formeze singuri o părere cu privire la acest nou album, al cărui titlu nu este cunoscut încă. Printr-un teaser video publicat online, Lorde a dat de veste tuturor că pe 2 martie va lansa un nou single. Premiera va avea loc în New York (NYC), urmând ca pe 3 martie să ajungă și la fanii din țara natală a artistei, Noua Zeelandă (NZ).

Deși în teaser nu este specificat un titlu al noii piese, în presă au început deja să apară zvonuri. Noul single al artistei s-ar numi “Green Light”, acesta urmând să apară pe 2 martie, așa cum este specificat și în teaser. Conform acestui zvon, melodia va fi prezentată publicului live în cadrul emisiunii de divertisment Saturday Night Live (SNL) de pe 11 martie.

Lorde a lansat albumul de debut, "Pure Heroine", în septembrie 2013. Discul cu un sound electro art-pop cu influențe dark wave a fost un succes comercial, debutând pe prima poziție în topurile din Australia, Noua Zeelandă și SUA (Top Alternative Albums). "Pure Heroine" a fost nominalizat la Premiile Grammy 2014, la categoria Best Pop Vocal Album, iar single-ul ”Royals” a primit două premii Grammy, pentru Cea mai bună prestație pop a unui artist solo și pentru Piesa Anului.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2022 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Trending