Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Linkin Park lansează un nou single pe 16 februarie - TEASER

Linkin Park a dezvăluit coperta viitorului album. Formația a anunțat, de asemenea, că primul single de pe disc, ”Heavy”, va fi lansat pe 16 februarie. Piesa este înregistrată în colaborare cu Kiiara.

Publicat

pe

Linkin Park
Linkin Park

Noul album Linkin Park va fi lansat în curând. Trupa a dat publicității coperta discului, anunțând că primul single va fi pus în vânzare peste două zile. Melodia se numește “Heavy” și a fost compusă și produsă de Linkin Park împreună cu Emily Wright, ce a colaborat anterior cu Miley Cyrus (“Party In the U.S.A.”), Katy Perry (“California Gurls”) și Flo Rida (“Good Feeling”).

Pentru a stârni curiozitatea fanilor, formația a publicat în avans versurile noii melodii. Aflăm, astfel, că “Heavy” vorbește despre anumite frustrări personale cauzate de factori externi.

(Fragment din versurile noului single Linkin Park, ”Heavy”)

You say that I’m paranoid
But I’m pretty sure the world is out to get me
It’s not like I make the choice
To let my mind stay so fucking messy
I know I’m not the center of the universe
But you keep spinning round me just the same

Heavy” este înregistrată în colaborare cu Kiiara, al cărei single, “Gold”, s-a plasat în decembrie pe poziția a 13-a în Billboard Hot 100.

TEASER: Single nou Linkin Park

Titlul noului album Linkin Park nu a fost încă dezvăluit. Considerând, însă, recentul anunț privind lansarea primului single, putem deduce că în curând vom cunoaște atât numele discului, cât și data lansării sale.

Coperta noului album Linkin Park

Coperta noului album Linkin Park

Albumul precedent al trupei Linkin Park,„The Hunting Party”, a fost lansat în iunie 2014. Cu un sound care îmbină cei 18 ani de istorie a trupei, mai zgomotos și mult mai puternic, discul a ajuns NumberOne pe iTunes în 67 de țări. Pe disc au fost invitați Tom Morello și Daron Malakian din System of a Down și Page Hamilton din trupa Helmet. Discul a fost primul produs de membrii formației, Mike Shinoda și Brad Delson, trupa renunțând de această dată la colaborarea cu Rick Rubin.

Trending