BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Linkin Park, despre noul album: "Cred că e un disc foarte personal" - TEASER

Deși nu există încă o dată de lansare pentru noul album Linkin Park, formația își ține la curent fanii în legătură cu evoluția înregistrărilor prin intermediul canalului de YouTube. Conform unui video publicat recent, discul va conține piese ce tratează subiecte de interes într-un mod foarte personal.
Linkin Park

Linkin Park

Așa cum trupa anunța încă din iunie 2016, Linkin Park lucrează la un nou album de studio, cel de-al 7-lea din carieră. Pentru a ține fanii în suspans, trupa a publicat pe YouTube un clip din studioul de înregistrări prin care oferă noi detalii cu privire la stilul de abordare al noilor piese.

"Cred că e un disc foarte personal. Nu cred că e despre politică, sau despre lumea exterioară - multe dintre piese sunt foarte personale, simt că persoana care cântă piesa îmi vorbește mie, în mod direct, într-un mod ce dezvăluie emoții interioare. E o anume intimitate, dar nu la modul introvert", a declarat chitaristul Brad Delson într-un video publicat de formație pe YouTube.

"Sunt piese care nu vorbesc despre o anume situație, ci mai degrabă despre un mod de gândire. Sunt pur și simplu lucruri care se întâmplă în capul meu sau cu care am de-a face; pentru mine, piesa spune o poveste, dar este și un mod prin care scot la iveală aspecte din viața personală, iar în felul ăsta simt că sunt sincer. Încercăm să legăm niște conexiuni cu oamenii. Încercăm să facem un album cu piese memorabile, pe care oamenii să-și dorească să le asculte mereu", a adăugat vocalistul Chester Bennington.

Cu prilejul acestor dezvăluiri, trupa a publicat și un teaser, ce oferă fanilor o primă impresie cu privire la sound.

TEASER - Album nou Linkin Park

Albumul precedent al trupei,„The Hunting Party”, a fost lansat în iunie 2014. Cu un sound care îmbină cei 18 ani de istorie a trupei, mai zgomotos și mult mai puternic, discul a ajuns NumberOne pe iTunes în 67 de țări. Pe disc au fost invitați Tom Morello și Daron Malakian din System of a Down și Page Hamilton din trupa Helmet. Discul a fost primul produs de membrii formației, Mike Shinoda și Brad Delson, trupa renunțând de această dată la colaborarea cu Rick Rubin.

Citește mai multe despre Linkin Park
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bush anunţă noul album "Black and White Rainbows" - VEZI TRACKLIST

Bush a anunţat un nou album, numit "Black and White Rainbows", împreună cu un turneu dedicat. Noul material va sosi...

Închide