Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir

Lady Gaga şi Metallica vor continua colaborările şi pe viitor

Metallica şi Lady Gaga au avut un număr live apreciat la premiile Grammy 2017, în ciuda problemelor tehnice. Se pare că această colaborare e doar începutul, pentru că toboşarul Metallica, Lars Ulrich a afirmat că Gaga ar putea lejer să devină al cincilea membru al trupei.
Lady Gaga Metallica poza de grup Grammy 2017

Lady Gaga Metallica poza de grup Grammy 2017

Marea problemă a concertului live a fost faptul că un inginer de sunet a uitat să îi conecteze microfonul lui James Hetfield. Asta înseamnă că Gaga a devenit brusc vocalul singular al trupei pentru piesa "Moth Into Flame" la Premiile Grammy 2017. Hetfield a reacţionat nervos, dărâmându-şi suportul de microfon şi aruncând chitara de pe scenă la final de melodie. Cu toate acestea Lars Ulrich a părut mai relaxat legat de incident, amintind că şi Adele a avut probleme anul trecut.

Ulrich are o părere excelentă despre Lady Gaga, declarând următoarele despre artistă pentru Rolling Stone:

Ea ar fi un al cincilea membru chintesenţial pentru trupă. Vocea ei, atitudinea ei, felul în care priveşte lucrurile este grozav. Concertul a fost organic şi fără mare efort, iar ea are spiritul hard rock şi metal în vene. Îi vine totul atât de uşor şi nu e nimic forţat. Gaga are o energie pozitivă şi super caldă.

Noi am dat deja pe repede înainte la următorul capitol şi speram să mai avem colaborări de genul. Nu e unul dintre cazurile în care 20 de avocaţi, strategi şi manageri forţează doi artişti din lumi diferite să colaboreze. Totul este organic şi autentic. Suntem de abia la început.

Atât Metallica, cât şi Lady Gaga tocmai pornesc turnee de promovare a materialelor lor discografice noi. În vreme ce Metallica se axează pe America de Nord, artista de origini italiene va aduce showul "Joanne" în toată lumea. Lady Gaga a mai colaborat cu Marilyn Manson în trecut la un remix al piesei "Love Game", dar alte colaborări metal nu au fost bifate până acum.

Artista a vizitat Bucureştiul în 2012, defilând în ţinute gotice în faţa a 35.000 de persoane.

Citește mai multe despre Lady GagaMetallica
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
LARISS a lansat piesa "I Love You" - AUDIO

Lariss a lansat un single nou, intitulat ”I Love You”. Piesa este dedicată atât fanilor artistei, cât și celor care...

Închide