Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Katy Perry anunţă un nou single, "Chained to the Rhythm" și confirmă prezenţa la premiile Grammy 2017

Katy Perry a ales o metodă neconvenţională de a lansa cel mai nou single al său, "Chained to Rhythm". Echipa artistei a amplasat câteva globuri disco luminoase în diferite zone ale globului, iar fanii pot conecta căşti la ele pentru a asculta melodia. Katy a confirmat şi prezenţa la premiile Grammy 2017.

Publicat

pe

Teaser Katy Perry Chained to the Rhythm
Teaser Katy Perry Chained to the Rhythm │ FOTO: www.facebook.com

Artista va cânta la premiile Grammy din acest an, unde Lady Gaga şi Metallica au promis să pună în scenă un duet inedit. Acolo vor concerta Adele, John Legend şi Daft Punk. Noul single al lui Katy Perry va fi lansat pe 10 februarie şi e precedat de o mulţime de teasere pe Twitter. Melodia va fi de asemena cântată pe scena premiilor Grammy pe 12 februarie.

Globurile disco au fost până acum descoperite în Los Angeles, Paris, Milano, Seattle şi alte câteva oraşe mari. Pentru cei care se întreabă, nu vom vedea prea curând un leak al melodiei, pentru că doar o parte din ea e redată de acele globuri. Katy a postat pe Instagram şi un scurt clip ce pare a fi extras din viitorul videoclip al acestui single.

Noul material va fi unul electro-pop cu ceva influenţe reggae. "Chained to the Rhythm" este prima melodie de pe al cincilea album al cântăreţei, care urmează să fie lansat în acest an. Ultimele 4 discuri ale sale au avut cel puţin câte un hit pe locul întâi în Billboard top 100. Ultimul release al lui Perry a fost melodia "Rise" dedicată Olimpiadei de Vară din 2016.

Pe Katy am văzut-o şi în filmul "Zoolander 2" anul trecut şi artista, deşi activează doar de 16 ani în showbiz a vândut peste 100 de milioane de discuri global. Bruneta a stabilit şi recorduri pe YouTube, fiind primul artist feminin care a ajuns la un miliard de vizualizări pe Vevo cu videoclipul piesei "Dark Horse". La doar o lună atingea miliardul şi videoclipul piesei "Roar".

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Katy Perry a lansat piesa de dans "When I'm Gone" alături de DJ-ul Alesso

Katy Perry îşi începe rezidenţa în Las Vegas lansând un "banger", o piesă dansabilă numai bună pentru cluburi, "When I'm Gone". Artizanul său este producătorul suedez de EDM Alesso, iar melodia are un sound curat, ritmat, catchy şi aduce un pic cu un track de la început de ani 2000.

Publicat

pe

Coperta single Katy Perry Alesso When I'm Gone
Coperta single Katy Perry Alesso When I'm Gone │ FOTO: Katy Perry

"When I'm Gone" este prima melodie nouă a lui Katy Perry din ultimele luni. Artista ne oferise în luna octombrie din 2021 un cover după Beatles, "All You Need is Love". Odată cu lansarea acestui single EDM artista a început o nouă etapă în cariera sa: o rezidenţă în Las Vegas, care va include şi debutul acestei melodii live. Între 29 decembrie şi 19 martie 2022 creatoarea hiturilor "Firework" şi "Hot N Cold" va putea fi ascultată de către cei care vizitează Vegas-ul.

În plus, Katy a anunţat că ne va oferi un videoclip oficial pentru track-ul scos cu Alesso, cu premiera pe 10 ianuarie 2022. Va putea fi văzut pentru prima dată în SUA pe ESPN şi în UK pe BT Sport la pauza finalei de fotbal colegial din SUA. Artista americană a subliniat într-o declaraţie oficială că se bucură că ea şi Alesso sunt împreună primii artişti care lansează un videoclip la pauza unui mare eveniment sportiv difuzat pe ESPN. DJ-ul nordic i-a trimis scheletul piesei "When I'm Gone" în urmă cu mai bine de un an, dar stelele s-au aliniat pentru a finaliza acest track abia recent, când artiştii au ajuns în Los Angeles.

Perry a lansat albumul cu numărul 6 din carieră, "Smile" în 2020. În 2021 ne-a oferit piesa "Electric", asociată fenomenului Pokemon şi sărbătorind 25 de ani de existenţă a lui Pikachu and co. Cine ajunge în Las Vegas până în martie va avea ocazia să o asculte pe Katy cântând un setlist generos de 19 piese. În el se află hituri precum "E.T", "Chained to the Rhythm", "Dark Horse" şi "It's Not the End of the World", dar şi "Waking Up In Vegas".

Rezidenţa va include şi spectacole speciale de Anul Nou.

Alesso este un DJ suedez în vârstă de 30 de ani, activ din 2010. A colaborat cu David Guetta, Ryan Tedder, Liam Payne, Hurts, Tove Lo, Calvin Harris şi Swedish House Mafia.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending