Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Mariza: "Concertele nu sunt ale mele, vin de la publicul meu" INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Star Wars live in concert - A New Hope
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
ANUNȚAT RECENT: Concert Massive Attack în România pe 21 iunie - Află detalii și cumpără bilete promoționale!

Katy Perry anunţă un nou single, "Chained to the Rhythm" și confirmă prezenţa la premiile Grammy 2017

Katy Perry a ales o metodă neconvenţională de a lansa cel mai nou single al său, "Chained to Rhythm". Echipa artistei a amplasat câteva globuri disco luminoase în diferite zone ale globului, iar fanii pot conecta căşti la ele pentru a asculta melodia. Katy a confirmat şi prezenţa la premiile Grammy 2017.
Teaser Katy Perry Chained to the Rhythm

Teaser Katy Perry Chained to the Rhythm

Artista va cânta la premiile Grammy din acest an, unde Lady Gaga şi Metallica au promis să pună în scenă un duet inedit. Acolo vor concerta Adele, John Legend şi Daft Punk. Noul single al lui Katy Perry va fi lansat pe 10 februarie şi e precedat de o mulţime de teasere pe Twitter. Melodia va fi de asemena cântată pe scena premiilor Grammy pe 12 februarie.

Globurile disco au fost până acum descoperite în Los Angeles, Paris, Milano, Seattle şi alte câteva oraşe mari. Pentru cei care se întreabă, nu vom vedea prea curând un leak al melodiei, pentru că doar o parte din ea e redată de acele globuri. Katy a postat pe Instagram şi un scurt clip ce pare a fi extras din viitorul videoclip al acestui single.

Noul material va fi unul electro-pop cu ceva influenţe reggae. "Chained to the Rhythm" este prima melodie de pe al cincilea album al cântăreţei, care urmează să fie lansat în acest an. Ultimele 4 discuri ale sale au avut cel puţin câte un hit pe locul întâi în Billboard top 100. Ultimul release al lui Perry a fost melodia "Rise" dedicată Olimpiadei de Vară din 2016.

Why are we all so chained... #FRIDAYTHE10TH

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Pe Katy am văzut-o şi în filmul "Zoolander 2" anul trecut şi artista, deşi activează doar de 16 ani în showbiz a vândut peste 100 de milioane de discuri global. Bruneta a stabilit şi recorduri pe YouTube, fiind primul artist feminin care a ajuns la un miliard de vizualizări pe Vevo cu videoclipul piesei "Dark Horse". La doar o lună atingea miliardul şi videoclipul piesei "Roar".

Citește mai multe despre Katy Perry
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
M.I.A. prezintă versurile și un teaser pentru melodia "P.O.W.A."

M.I.A a postat un teaser nou pentru single-ul "Powa", care urmează să debuteze în curând. Artista a făcut publice versurile...

Închide