Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Jason Mraz susține primul concert în România

Jason Mraz, artistul american cunoscut pentru hit-uri precum „I'm Yours” sau „I Won't Give Up”, va susține primul concert în România pe 11 martie, la Sala Radio.

Publicat

pe

Jason Mraz (2009)
Jason Mraz (2009) │ FOTO: Greg Burke jasonmraz.com

Jason Mraz a lansat albumul de debut, „Waiting for My Rocket to Come”, în 2002, iar în 2005, „Mr. A-Z”, proiect care a dobândit un mare succes. Albumul s-a clasat pe locul 5 în Billboard 200 și a fost vândut în peste 100,000 de copii în America. În 2008, Mraz a lansat cel de-al treilea album, „We Sing. We Dance. We Steal Things”, care a debutat pe locul 3 în Billboard 200. De pe acesta a fost extras și cel mai cunoscut hit al său, „I'm Yours”, care a stat 76 de săptămâni pe locurile fruntașe în Hot 100. Ultimul său album, „Love Is a Four Letter Word”, s-a clasat pe locul 2 în Billboard 200.

Muzica lui Jason Mraz a reușit să aducă împreună oamenii din toate colțurile lumii. Mraz a început să cânte în cafenelele din San Diego și a devenit cunoscut pentru mesajele pozitive și încărcate de emoție, pentru cântările live pline de viață, dar și pentru eforturile sale constante de a transforma lumea din jur într-un loc mai bun. De-a lungul timpului, hiturile sale au invadat radio-urile comerciale și au obținut numeroase distincții și trofee importante în spații culturale și geografice diverse. Artistul american a primit 6 nominalizări și 2 premii Grammy, a câștigat premiile Teen Choice și People’s Choice și a susținut concerte sold-out în amfiteatrele și arenele din toate colțurile lumii.

Jason Mraz nu e doar un muzician care a impresionat întreaga lumea, ci și o persoană conștientă și preocupată de rolul său în societatea de azi. Pasionat de activism social, a inițiat numeroase acțiuni de lobby pentru protejarea mediului înconjurător și a sprijinit neîncetat drepturile comunităților LGBT.

Bilete Concert Jason Mraz, Sala Radio, martie 2017:

  • Categoria I - 250 lei
  • Categoria II - 180 lei
  • Categoria III - 125 lei

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 11 martie 2017

Jason Mraz - SOLD OUT

Loc
Sala Radio

Trending