BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
David Garrett
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

Jamiroquai lansează "Cloud 9", al doilea single de pe noul album "Automaton" - AUDIO

După o pauză de 7 ani trupa de jazz-funk Jamiroquai revine în activitate cu single-ul "Cloud 9". Aceasta este a doua piesă extrasă de pe noul album, "Automaton", după melodia ce dă numele albumului. Discul va debuta în primăvară.
Jamiroquai (printscreen teaser ”Automaton”)

Jamiroquai (printscreen teaser ”Automaton”)

"Cloud 9" e marcat de melancolie şi are clasicul bass de funk care a consacrat trupa britanică. Simţim şi ceva vibe-uri disco şi la refren apar şi sintetizatoarele familiare. "Automaton" este albumul cu numărul 8, apreciat de fani mai ales pentru că această formaţie lansează discurile la ani buni distanţă între ele. Noul release include 12 piese şi va fi însoţit de un turneu în Asia şi Europa, ce începe în mai în Tokyo şi se termină în Portugalia în august.

Prezenţa în Japonia nu e o întâmplare, pentru că publicul de acolo va primi şi un bonus track extra, numit "Nice and Spicy". Vocalistul Jay Kay a avut următoarele de spus despre "Cloud 9:"

Cloud 9 este o melodie scrisă într-un stil pentru care publicul ne cunoaşte şi cu care e familiarizat. Este o melodie pe care o vor simţi în special cei care s-au simţit abandonaţi şi au găsit dragostea în altă parte. De abia aştept să o ascultaţi, să urcaţi în maşină, să o aveţi la radio şi pur şi simplu să conduceţi.

Se pare că fanii aşteptau cu nerăbdare revenirea trupei, mai ales cei britanici. Concertul Jamiroquai de la Roundhouse în Londra a avut biletele epuizate în doar un minut, atât de mare este hype-ul. Albumul "Automaton" este inspirat de creşterea inteligenţei artificiale şi implicarea tehnologiei în lumea de azi.

Jamiroquai are în spate 25 de ani de carieră şi ne-a vizitat în 2011 cu ocazia Orange Summer Party. Seria de evenimente Orange Summer Party a adus la noi artişti ca Mika, Akon, Sugababes, Duffy sau Sophie Ellis-Bextor.

Citește mai multe despre Jamiroquai
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
John Legend, Sting şi Justin Timberlake vor cânta la premiile Oscar 2017

După premiile Grammy ne aşteaptă încă o decernare importantă de distincţii în această lună. E vorba despre premiile Oscar, care...

Închide