Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Jamiroquai lansează "Cloud 9", al doilea single de pe noul album "Automaton" - AUDIO

După o pauză de 7 ani trupa de jazz-funk Jamiroquai revine în activitate cu single-ul "Cloud 9". Aceasta este a doua piesă extrasă de pe noul album, "Automaton", după melodia ce dă numele albumului. Discul va debuta în primăvară.
Jamiroquai (printscreen teaser ”Automaton”)

Jamiroquai (printscreen teaser ”Automaton”)

Urmărește-ne pe

"Cloud 9" e marcat de melancolie şi are clasicul bass de funk care a consacrat trupa britanică. Simţim şi ceva vibe-uri disco şi la refren apar şi sintetizatoarele familiare. "Automaton" este albumul cu numărul 8, apreciat de fani mai ales pentru că această formaţie lansează discurile la ani buni distanţă între ele. Noul release include 12 piese şi va fi însoţit de un turneu în Asia şi Europa, ce începe în mai în Tokyo şi se termină în Portugalia în august.

Prezenţa în Japonia nu e o întâmplare, pentru că publicul de acolo va primi şi un bonus track extra, numit "Nice and Spicy". Vocalistul Jay Kay a avut următoarele de spus despre "Cloud 9:"

Cloud 9 este o melodie scrisă într-un stil pentru care publicul ne cunoaşte şi cu care e familiarizat. Este o melodie pe care o vor simţi în special cei care s-au simţit abandonaţi şi au găsit dragostea în altă parte. De abia aştept să o ascultaţi, să urcaţi în maşină, să o aveţi la radio şi pur şi simplu să conduceţi.

Se pare că fanii aşteptau cu nerăbdare revenirea trupei, mai ales cei britanici. Concertul Jamiroquai de la Roundhouse în Londra a avut biletele epuizate în doar un minut, atât de mare este hype-ul. Albumul "Automaton" este inspirat de creşterea inteligenţei artificiale şi implicarea tehnologiei în lumea de azi.

Jamiroquai are în spate 25 de ani de carieră şi ne-a vizitat în 2011 cu ocazia Orange Summer Party. Seria de evenimente Orange Summer Party a adus la noi artişti ca Mika, Akon, Sugababes, Duffy sau Sophie Ellis-Bextor.

Citește mai multe despre Jamiroquai
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
John Legend, Sting şi Justin Timberlake vor cânta la premiile Oscar 2017

După premiile Grammy ne aşteaptă încă o decernare importantă de distincţii în această lună. E vorba despre premiile Oscar, care...

Închide